Kolejny i chyba mój ulubiony odcinek z serii FPS Russia
Tym razem ziomeczek nap🤬la z M16 i M4

Końcówka najlepsza !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakoś nie widzę by ta metoda była skuteczna
konto usunięte
2011-03-31, 22:40
i czym tu sie jarać zwykły mauzer i amunicja wykopana wczoraj... dobry strzelec , padł by na polu bitwy i nie wiedział by co gdzie i jak.
konto usunięte
2011-03-31, 23:07
Lew napisał/a:
jakoś nie widzę by ta metoda była skuteczna
Proste bo przy predkosci ok 950m/s pocisk po uderzeniu o tafle wody rozpada sie na drobne kawałeczki ktore penetruja wode do najwyżej 40 cm w głąb
Ale filmik fajny :p
ale mi sie ten koles kojarzy z Niko bellic'em z GTA IV , zwlaszcza z tymi swoimi karabinami
konto usunięte
2011-04-01, 1:45
Nie wiedziałam, że ruski umieją mówić po angielsku! :O
konto usunięte
2011-04-01, 10:10
konto usunięte
2011-04-01, 10:30
WhatsUpMan jakoś nie widzę powodu by sie jarać byle gównem. a ty piszesz ze to takie piękne. pewnie jeszcze z tego powodu miałeś przedwczesny wytrysk. jak masz filmik co ktoś detonuje jakąś bąbę o mocy kilku megaton... w jakimś markecie... to mogło by pasować na to firum a tak.... jesteś załosny
konto usunięte
2011-04-01, 11:52
@XQWZ, twoja wypowiedź to prawdziwa "bąba". "Bąba" o mocy kilku megaton, buahaha. Po co to odpalać w markecie? Postawisz ze 2 kilometry od tego co chcesz wysadzić i efekt będzie ten sam.
konto usunięte
2011-04-01, 12:41