👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Draq Umiesz namówić. Aż sobie chyba zapale. tak dla rozluźnienia atmosfery dzisiejszego sztywnego święta.

shisha naprawde fajna sprawa popykac sobie ze znajomymi dobrą melasę popijajac dobrym piwkiem (najlepiej corona albo millerem z cytryną)

Ma fajną sziszke, moja jest mała taka podróżna i raczej ciężko porządny dym z niej wycisnąć.

gość zajebisty
pewnie ćwiczył wcześniej lizanie gałek że mu takie kółka wychodzą
pewnie ćwiczył wcześniej lizanie gałek że mu takie kółka wychodzą

większość pierwszy raz widzi ten filmik, a zaraz w komentarzach trafi się jakiś buc, który napisze, że robi to lepiej i widział ten filmik milion razy...

Wszystko spoko, ale nie dość, że jakiś arab, to jeszcze napisy po niemiecku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie