📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

w Kolumbi oni za produkcje koki dostają wcale nie duże pieniądze. A w ameryce lub europie płaci się naprawdę dużo kasy za grama tego wynalazku

atropina jest bardzo podobna w budowie do kokainy a wilcze jagody i bieluń rośnie wszędzie
2 syntezy i z chwasta mamy $$$ i jesteśmy bogaci tylko skończmy studia chemiczne
2 syntezy i z chwasta mamy $$$ i jesteśmy bogaci tylko skończmy studia chemiczne

wiecej benzyny niz roslinki xD a jednak ! czarni nie tylko do zbierania bawełny sie nadaja jest z nich jakis porzytek xD

Tyle pracy jest w to włożone więc nie dziwie się, że tyle za to płace. I chyba będę jeszcze napiwki zostawiał dilerowi dla chłopaków którzy przy tym tak ciężko pracują. Chwała im za to.

Mam prośbę czy mógł by ktos dokładnie powiedzieć jakie składniki są potrzebne do przerobienia liści w towar a mianowicie wiem ze napewno soda oczyszczona , proszek do pieczenia , paliwo , fosfor ( jaki fosfor czerwony ? ) kwas siarkowy ( jaki taki co powoduje poparzenia czy cos w stulu płynu do przetykania rur ) niech ktos da znac co ma pojęcie . dzieki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie