Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Jak się robi sztuczne oczy
Moby_Dick • 2013-02-03, 23:46
Sadolek uczy, sadolek bawi i sadolek też ciekawi
Na hardzie Caribou wrzuciła temacik o grzybiczej infekcji oka, to może jesteście też ciekawi jak sie robi sztuczne oczy . Angielski wymagany z grubsza.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-04, 0:12
jak się nazywa ta muzyczka w tle w 35 sekundzie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 2:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 19:15
Robi się te gały jak babeczki a maluje jak pisanki.
A właśnie.
Wesołego oka!
Zgłoś
maciekawski 2013-02-04, 19:25
Zestaw małego chirurga "Zrób własne oko" do nabycia w dobrych aptekach
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 19:33
Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączoną do opakowania bo oślepniesz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 20:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 20:19
Oczywiście że mogą.
Na zamówienie robią też takie czarne krzyżyki jak martwym rybą w komiksach.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 20:25 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 21:23
ale jazda,koles na koncu ma polskie imie...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 22:39 2
no ,robią to naprawde dobrze , sam mam przyjemnosc miec takie cacko ,, a w polsce ... wytną cale oko ,a potem wstawiają kulke za ktorą jeszcze trzeba zaplacic , gdy mialem 18 lat tez mialem wypadek i z biegiem lat ,to oko stawalo sie robic co chcialo , a bol byl nie do zniesienia , tak wiec musialem poddac sie operacji , w polsce wycinają cale oko i nawet nie pytają ,a w angli ,robia co mogą zeby cos uratowac , mialem nikle szanse , na tego typu udaną operacje ,ale zrobili co mogli i wyszlo perfecto i tez mam takie szkielko zamias oka ,a moji znajomi nawet nie widza ze mam sztuczne oko , tak wiec ,wielki szacun dla takich ludzi jak oni

.........aaa zapomnialem dodac i wszystko za darmo , nawet moge isc teraz ,do szpitala powiedziec ,ze zgubilem ,a oni mi zrobią drugie za ktore tez nie zaplace ,i to jest sluzba zdrowia !!

kolega ...k18t... sie grubo myli co do tego ,jak jestes taki cwaniaczek to ku...wa sam sprubuj ,,, wiesz nie zycze ci zle ... ale chcialbym aby tobie tez cos sie stalo z okiem i zebys byl w tej samej sytuacji co niekturzy , ja wloncznie , i dopiero bys docenil ich prace gląbie kapusciany !!!! tak teraz juz mozesz wypisywac ,,, 1oki lub pirat ,jak kto woli ,,,
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 22:40 1
ale fajna ciekawostka:)
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-23, 22:21
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem