W Warszawie, w wieku 75 lat eksmitowano polską aktorkę Barbarę Wrzesińską. Początkowo media donosiły że terenem zainteresowany jest deweloper. Nie minęło wiele dni a okazuje się że domek który Pani Barbara Wrzesińska zajmowała zostanie NIEODPŁATNIE przekazany Ż__OM, w celu otwarcia kibucu. Informację tą potwierdziła Urszula Majewska, rzeczniczka Śródmieścia w artykule dla gazety wyborczej. Jak widać n/w gazeta jest zachwycona tym pomysłem.
tutaj zachwyty nad tym wydarzeniem:
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14287147,W_Warszawie_powstaje_kibu...
źródło: wykop
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-18, 10:48
tak to jest juz u nas w tej Polsce , flaki Ci nawet wyrwią pedaly
konto usunięte
2013-07-18, 10:55
"W Warszawie w wieku 75 lat eksmitowano polską aktorkę Barbarę Wrzesińską." - I ty masz coś przeciwko Ż__om? JA pierdykam, może nauczysz się najpierw pisać poprawnie po polsku????
Przecież ci Ż__zi tam tylko na chwilę, poza tym te dwie sprawy nie mają nic wspólnego ze sobą.
konto usunięte
2013-07-18, 15:41
Właściwie to mógłby ktoś z POJĘCIEM to wyjaśnić ? Nie można tak po prostu kogoś wyeksmitować. Jeżeli to jej własność - wpis do księgi wieczystej etc to nie mogą tak po prostu wyeksmitować, bo coś tam.
____
2013-07-18, 17:09
@up
Jako że puściłem niesprawdzone info w obieg, proszę modka o usunięcie tematu
konto usunięte
2013-07-18, 19:40
@up. Nie ulegaj presji.
konto usunięte
2013-07-20, 23:00
@up
Nie bedziesz mu zycia ustawial.
konto usunięte
2013-07-20, 23:01
konto usunięte
2013-07-20, 23:04
@up - podejrzewam że twoja starość przypadnie na taki czasy, kiedy będą utylizować starszych ludzi, w tym ciebie, m. in. dzięki takim bęcwałom jak ty.
konto usunięte
2013-07-20, 23:04