Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
Jak się rządzi w Warszawce
____ • 2013-07-18, 10:46
W Warszawie, w wieku 75 lat eksmitowano polską aktorkę Barbarę Wrzesińską. Początkowo media donosiły że terenem zainteresowany jest deweloper. Nie minęło wiele dni a okazuje się że domek który Pani Barbara Wrzesińska zajmowała zostanie NIEODPŁATNIE przekazany Ż__OM, w celu otwarcia kibucu. Informację tą potwierdziła Urszula Majewska, rzeczniczka Śródmieścia w artykule dla gazety wyborczej. Jak widać n/w gazeta jest zachwycona tym pomysłem.

tutaj zachwyty nad tym wydarzeniem:

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14287147,W_Warszawie_powstaje_kibu...

źródło: wykop
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-07-18, 10:48 2
tak to jest juz u nas w tej Polsce , flaki Ci nawet wyrwią pedaly
Zgłoś
Hempsmoker 2013-07-18, 10:52 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-18, 10:55
"W Warszawie w wieku 75 lat eksmitowano polską aktorkę Barbarę Wrzesińską." - I ty masz coś przeciwko Ż__om? JA pierdykam, może nauczysz się najpierw pisać poprawnie po polsku????
Zgłoś
Tafariel 2013-07-18, 11:50 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tds1974 2013-07-18, 14:28
Przecież ci Ż__zi tam tylko na chwilę, poza tym te dwie sprawy nie mają nic wspólnego ze sobą.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-18, 15:41
Właściwie to mógłby ktoś z POJĘCIEM to wyjaśnić ? Nie można tak po prostu kogoś wyeksmitować. Jeżeli to jej własność - wpis do księgi wieczystej etc to nie mogą tak po prostu wyeksmitować, bo coś tam.
Zgłoś
tds1974 2013-07-18, 15:55 39
Zgłoś
____ 2013-07-18, 17:09 2
@up

Jako że puściłem niesprawdzone info w obieg, proszę modka o usunięcie tematu
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-18, 19:40 4
@up. Nie ulegaj presji.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-20, 23:00 2
@up

Nie bedziesz mu zycia ustawial.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-20, 23:01
Zgłoś
Doomik 2013-07-20, 23:02
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-20, 23:04 2
@up - podejrzewam że twoja starość przypadnie na taki czasy, kiedy będą utylizować starszych ludzi, w tym ciebie, m. in. dzięki takim bęcwałom jak ty.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-20, 23:04
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem