Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nert 2018-06-19, 2:17 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dziadek8724 2018-06-19, 6:53 1
TB303 napisał/a:

Racja, bardzo dużo tu katolików

Też, ale wszędzie gdzie pojawi się temat religii zawsze znajdzie się jeden wszechwiedzacy, któremu ksiądz nie podpisał bierzmowania, a który będzie wiedział, że cały Kościół to złodzieje, pedofile i obrzydliwi bogacze. I od niego zaczyna się całe show. Nie atakuje nikogo, po prostu zauważam pewną zasadę tego typu stron. Pewnie zaraz ktoś się oburzy na mój komentarz, więc lecę po popcorn
Zgłoś
Wiewór 2018-06-19, 14:12
Nert napisał/a:

wypalanie traw pomagało w tępieniu tych robali

Przy okazji ogień zabijał wszystko na swojej drodze i zamieniał łąkę w jałową pustynię - gniazda ptaków z młodymi, zające, pszczoły, i inne niewinne zwierzęta.
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-19, 14:44
Wypalanie traw jest równie mądre co ostatnie podpalanie śmietnisk. Z jednej strony pozbywamy się śmieci (to bzdura, ale są tacy, którzy tak myślą), a z drugiej jakie są szkody?
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-06-19, 14:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-19, 14:58
krasnal_hałabała, I co? wypalili pole kapusty przez myszy czy tam inne szkodniki, albo nawet kleszcze?
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-06-19, 15:39 2
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-06-19, 22:27
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-19, 22:59
krasnal_hałabała napisał/a:

I skąd to niby możesz wiedzieć? takie przypisywanie przygód z własnych urojeń innym ludziom jest właściwe dzieciom, osobom z zaburzeniami lub chorobami psychicznymi i półgłówkom, przez chwilę jeszcze miałem wątpliwości co do tego czy jesteś kimś kto po prostu dużo przeżył czy zwykłym imbecylem ale teraz wątpliwości nie mam. Lecz się zanim zrobisz komuś krzywdę.

Ja przecież jestem okazem zdrowia psychicznego, tylko mam po prostu bogatą wyobraźnie.
Wyjm ten kij z dupy chopaczku.

Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-06-20, 12:18
@up, Jesteś porażką.
Zgłoś
Nert 2018-06-21, 1:38 1
Zgłoś
kuba172 2018-06-21, 12:49 2
Zgłoś
TrisK 2018-06-23, 17:24
@Nert, młocie, poczytaj badania. Najpierw owszem wybija, a potem co ciekawe, jest ich w danej przestrzeni 2 razy więcej. Nawet to jakoś tłumaczą naukowcy ale fakt jest faktem i to empirycznie u wuja sprawdzonym. Na to ścierwo najlepsze sa ptaki grzebiące, których kiedyś w pytę było (przepiórki kuropatwy, bażanty) - kiedy ostatnio widziałeś jakieś??? A jesli chodzi o mendokler, to ja mogę długo opowiadac, bo miałam nieszczęście przez trzy lata dla tych ścierw pracowac z racji zawodu (architektura) i powiem jedno. Więcej sacrum jest pustostanie z bezdomnymi. Co się napatrzyłam to moje, orgie, obżarstwo, oszustwa na porządku dziennym. Lanie z głupich parafian. Skończyło się jak proboszcz sporej parafii nam ukradł kasę, tak, że firma zbankrutowała, a szef dostał zawału. Tyle powiem.
Zgłoś
Nert 2018-06-23, 17:33
Zgłoś
Diablo8889 2019-08-22, 13:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem