📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17

Ludzie i tak pójdą i będą rzucać na tacę no bo co somsiad powie. Karmicie pasożyta, pozwalacie mu na wszystko to co się dziwicie że się tak zachowują.
Biedne dzieci mają prany mitologią.
Biedne dzieci mają prany mitologią.
dobrze powiedział niech gnój zna swoje miejsce w szeregu i nie robi sobie jaj z eucharystii. Jeśli tak rodzicie go przygotowali to nawet mi ich nie żal, religia to nie zabawa ani regułki do nauczenia on nie rozumie podstaw tylko ślepo powtarza co tam rodzice mu napisali.
@ radek225
rozpisałeś się w słusznej sprawie i masz ku temu podstawy ale zrozum; czy za 50 lat, 500 czy 2500 lud nadal będzie ciemny jak był 1000 lat temu.. bo mu tak po prostu wygodniej - zdać się na bóstwo i jego kapłanów.
rozpisałeś się w słusznej sprawie i masz ku temu podstawy ale zrozum; czy za 50 lat, 500 czy 2500 lud nadal będzie ciemny jak był 1000 lat temu.. bo mu tak po prostu wygodniej - zdać się na bóstwo i jego kapłanów.
@up, Problem jest tylko taki że kiedy wchodzi nowa religia to kapłani starej religii mają kłopoty... wielkie kłopoty a jak uczy historia religie mimo iż długowieczne to jednak nie są wieczne, jedną religię zastąpi inna a kapłani starych religii są dla tej nowej zagrożeniem jak i kozłem ofiarnym, dla przykładu.

Po lekcji religii dobierze swoją karę. Ksiądz wymierzy ją swym prąciem w jego odbyt...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie