👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przepości raz udającego i ma 30 żołnierzy zabitych przez palestyńskiego terrorystę. Film jest obrazem chyba jedynie tego ze niewinni ludzie cierpią zawsze po obu stronach konfliktu.

W konfliktach zbrojnych, zawsze to cywile najbardziej dostawali w dupę. Tak było, jest i będzie - Amen.
jak każdy by tak bezpiecznie jeździł rowerkiem, to w szpitalach było by więcej zajętych miejsc, niż w meksykańskich więzieniach...
Basika063 napisał/a:
W konfliktach zbrojnych, zawsze to cywile najbardziej dostawali w dupę. Tak było, jest i będzie - Amen.
I wś - 1/3 poległych, II wś 2/3, współczesne konflikty - bałkany, afryka powyżej 90%
widać tendencje wzrostową

Zydom za nic budek strazniczych tez nie stawiano.
Nie ma co ukrywac ale "narod wybrany" szybko sie uczy i moza powiedziec ze juz przerosl swojego mistrza przynajmniej dwukrotnie
Polecam ksiazke- Zamachowcy samobojcy.
Nie ma co ukrywac ale "narod wybrany" szybko sie uczy i moza powiedziec ze juz przerosl swojego mistrza przynajmniej dwukrotnie
Polecam ksiazke- Zamachowcy samobojcy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie