📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
Normalny patrzyłby jak ją zaliczyć a debil tłucze lustro i jest z siebie dumny...
tarcer123 napisał/a:
Normalny patrzyłby jak ją zaliczyć a debil tłucze lustro i jest z siebie dumny...
Nie chce mi się pisać doktoratu, więc ujmę to możliwie jak najprościej: Kolego, jesteś w błędzie...
Ps. Statystyczny, a nie normalny...
up. mozliwe, a po tej glowce teraz selfie beda robic mu z jego rozcieta morda;d
MaszAyahuaskę napisał/a:
Nie chce mi się pisać doktoratu, więc ujmę to możliwie jak najprościej: Kolego, jesteś w błędzie...
Ps. Statystyczny, a nie normalny...
Zdrowego faceta pociągają kobiety, szczególnie ładne. Są jeszcze tacy niezdrowi, któych kręcą chłopcy, albo się pocą na widok RB26DETT
Jak byście przez 7lat grali po wiejskich dyskotekach co weekend, to byście wiedzieli o czym mówię...
W tych które znacie z nazwy, też się grało, ale to nie to samo i mniej cieszyło... ZDECYDOWANIE wolałem te na wichurach...
W tych które znacie z nazwy, też się grało, ale to nie to samo i mniej cieszyło... ZDECYDOWANIE wolałem te na wichurach...
MaszAyahuaskę napisał/a:
Jak byście przez 7lat grali po wiejskich dyskotekach co weekend, to byście wiedzieli o czym mówię...
To faktycznie na niezłych wyp🤬dowiach grałeś, jak laski leciały na leszcza z laptopem i Winampem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie