📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Idiotyzm... Tak samo ci co się wypowiadają że nic nie można zrobić z wyrejestrowanym samochodem.. otóż można są 2 sposoby jeden legalny drugi nie.. legalny to zarejestrowanie takiego pojazdu jako samochód zabytkowy, drugi to zakup takiego pojazdu w stanie nie pozwalającym go odrestaurować jednak z dokumentami..

Na śląsku się robi Wrack Race Silesia. Niestety nie mogę wkleić linka, zapraszam na You Tuba.

Pogadamy jak za kilka lat zobaczycie jakiegoś Borewicza na allegro, droższego od Waszych zajebistych audic, czy betek.
Oczko będzie skakać jak zobaczycie ile kasy zmarnowaliście, "dla zabawy"
Oczko będzie skakać jak zobaczycie ile kasy zmarnowaliście, "dla zabawy"

ja jebie chłopacy świetnie się bawią, za swoje to co wam do tego? Co innego jakby czyjeś auta niszczyli...
no ale
"hejters gona hejt"
no ale
"hejters gona hejt"

Zajebiście xD, ale widzę że jasnowielmożni panowie mało się nie posrali
.

O proszę polski Mastermilo się ukazał
dawać więcej tego. Ja też mam sentyment do starych aut, ale chętnie bym zrobił taką akcje starym poldkiem ^^ nie każde auto nadaje się do renowacji, więc po co grata grzecznie odstawiać do kasacji? wcześniej można sobie nieźle poszaleć a dopiero później na żyletki.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie