👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdzie ty mieszkasz? Okolice Tworek? Czy też jakiegoś innego ośrodka wypoczynkowego z miękkimi ścianami? Inteligencji nie widzę spoglądając na mordy... Świński śmiech kolesi w tle też mnie raczej nie ujął.... Żenada...
Kto nie szanuje swojej historii nie zasługuje na szacunek...
Niszczyć takiego klasyka jak "borewicz" może tylko skończony kretyn...
Obejrzałem do końca z nadzieją iż w ostatniej scenie wszystkie te buraki wsiądą do dwóch maluszków i zrobią barszczyk....Niestety. Piwa nie będzie na 100% a łezka się w oku kręciła...
Kto nie szanuje swojej historii nie zasługuje na szacunek...
Niszczyć takiego klasyka jak "borewicz" może tylko skończony kretyn...
Obejrzałem do końca z nadzieją iż w ostatniej scenie wszystkie te buraki wsiądą do dwóch maluszków i zrobią barszczyk....Niestety. Piwa nie będzie na 100% a łezka się w oku kręciła...

Nie takie przekręty się robi w Polsce i nie jest wielkim problemem sprawienie by te samochody znowu mogły legalnie śmigać po drogach. Za dewastowanie tych poldonów i maluchów to bym mordę obił. Za te niemieckie nie, ale też ich szkoda. Debilizm pierwszej kategorii.

Wszystko tu pasuje. Muzyka, auta i kolesie - wszystko z jednej pólki. Sumaryczny IQ: 4 (bo był Polonez, bez niego 2).
Zazdroszczę zabawy, sam bym tak chętnie pośmigał, a tym baranom na górze smutno bo po za tsem/ventem nie mają znajomych z którymi mogli by się tak rozerwać.

Tu nie chodzi o historię .... chodzi o istotę zachowań... taki klasyczny wandal wolał całe życie rozpieradalać niż budować.... i wy robicie to samo ... uhahane mordy z pod budki w Kcimiu wielkim? Podaj adres gdzie to sie dzieje... Bo jesli tak wyglada stacja demontażu aut to powinien sie tym zająć GIOS i odebrać koncesję ... to może bardzo szybko się stać jesli ktokolwiek zgłosi ten filmik ....Kujawsko Pomorskie okolice Inowrocławia i Żnina? Poszukamy odnajdziemy
CZN K220 kadet Żnin
CIN G235 maluch biały Inowrocław
Traktor BOH 5987 -
CZN K652
BDC 7255
Auta wyrejestrowane? Zwrot tablic obowiazkowy... Pieprzenie o szopenie kolejne nielegalne zlomowisko...
można dość łatwo namierzyć właściciela...
Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny juz czeka....
A co do uciechy to naprawde rozrywke macie na wysokim poziomie.... Wkurza mnie ten debilizm wszechobecny...im ktos jest wiekszym kretynem to w swoim mniemaniu jest fajniejszy.... Ludzie kiedy zaczniemy równać w góre a nie w dół....
CZN K220 kadet Żnin
CIN G235 maluch biały Inowrocław
Traktor BOH 5987 -
CZN K652
BDC 7255
Auta wyrejestrowane? Zwrot tablic obowiazkowy... Pieprzenie o szopenie kolejne nielegalne zlomowisko...
można dość łatwo namierzyć właściciela...
Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny juz czeka....
A co do uciechy to naprawde rozrywke macie na wysokim poziomie.... Wkurza mnie ten debilizm wszechobecny...im ktos jest wiekszym kretynem to w swoim mniemaniu jest fajniejszy.... Ludzie kiedy zaczniemy równać w góre a nie w dół....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie