ha! przynajmniej jedną zasadę w życiu złamałem .....
podpis użytkownika
Życie to dz🤬ka...

Nawet jak jesteście brzydcy możecie mieć dziewczynę, niekoniecznie żywą, ale kto tam na to teraz patrzy

jestem napinaczem-jebaką z internetu, pięknym, k🤬a, w koszuli z Abercrombie i właśnie piszę o tym, jak to mnie wk🤬ia kiedy brzydale podbijają do dobrych lasek i generalnie jakie to buahahaha, że, k🤬a, w dodatku biedacy w dziesięcioletnich passatach
jestem teraz napinaczem-jebaką z internetu i piszę teraz, że wygląd się nie liczy, że liczy się:
a) duży k🤬s
b) podejście
c) testosteron
i k🤬a chwalę się ile przyj🤬em c🤬j wie jakich pięknych glamurek.
jestem teraz napinaczem-jebaką z internetu i piszę teraz, że wygląd się nie liczy, że liczy się:
a) duży k🤬s
b) podejście
c) testosteron

stalin_za_mlodu napisał/a:
jestem napinaczem-jebaką z internetu, pięknym, k🤬a, w koszuli z Abercrombie i właśnie piszę o tym, jak to mnie wk🤬ia kiedy brzydale podbijają do dobrych lasek i generalnie jakie to buahahaha, że, k🤬a, w dodatku biedacy w dziesięcioletnich passatach
a) duży k🤬s
b) podejście
c) testosteron
Do takich niewychowanych rolników jak Ty, to raczej kobiety nie podchodzą. Co najwyżej mogłeś sobie przyj🤬 jakąś krowę czy świnie, tam u siebie w domu czy stodole, nie wiem, gdzie to wszystko trzymacie

patrz co napisałem:
a) duży k🤬s
b) podejście
c) testosteron
a teraz wybierz swoje, wyczyść gumofilce z gnoju i nie zachowuj się jak wieśniak, wieśniaku, bo byłem tu pierwszym wieśniakiem więc się nie panosz, sherminatorze
a) duży k🤬s
b) podejście
c) testosteron
a teraz wybierz swoje, wyczyść gumofilce z gnoju i nie zachowuj się jak wieśniak, wieśniaku, bo byłem tu pierwszym wieśniakiem więc się nie panosz, sherminatorze

stalin_za_mlodu napisał/a:
patrz co napisałem:
a) duży k🤬s
b) podejście
c) testosteron
Nie musisz wyrabiać opinii każdej, z tego względu, że Ty chodziłeś/chodzisz z samymi k🤬ami

Zasada nr1 - trzeba mieć kase.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up
Jak się ma kasę to zasady nie obowiązują.
Jak się ma kasę to zasady nie obowiązują.
podpis użytkownika
Follow The White... Mouse.