Typ kupił sobie nowy tv i nie wiedział co zrobić ze starym więc postanowił nagrać jakiś c🤬jowy filmik... że niby śmieszny
Mogłeś debilu oddać ten TV chociaż dla biednych ... a tak zostałeś z tym filmem debilem .
Ja używam telewizora jako większy ekran do materiałów z neta lub do gier więc jak to mówił stonoga mam to w piździe.

mesjans napisał/a:
Ja używam telewizora jako większy ekran do materiałów z neta lub do gier więc jak to mówił stonoga mam to w piździe.
Mógł sprzedać albo faktycznie do kompa podpinasz i można filmy świetnie oglądać . Patrząc po wielkości domu .... są to detale dla niego .
mesjans napisał/a:
Może i tak matryca już nie działała
Widac ze naj🤬y alkoholik jakis strzeliło mu cos do glowy od jakiegos muzgojeba... Typowy margines społeczny skoro od wirusa koles rozp🤬ala tv zapewne byl jeszcze sprawny a jesli nawet kupil sobie nowy to mogl chociaż zrobic coś pozytywnego nie najebac sie i dac tv jakies biedniejszej rodzinie... A tak debil no k🤬a debil

kubolevo12 napisał/a:
Nie orientuję się jaki jest cel twego stwierdzenia ale mój TV ma 12 lat zwykła matryca LCD co w nocy czernią oświetla pokój ale nigdy się nie zepsuł.

@szelma
Margines twoja stara p🤬do
Wyczyść mi buty to ci kupię taki telewizor i nie płacz juz
Margines twoja stara p🤬do
Wyczyść mi buty to ci kupię taki telewizor i nie płacz juz
kubolevo12 napisał/a:
Jak odpinał to pojawiło się logo Smart tv.
Ale zapewne płyta poszła i wpadł w boot loop