👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no wiedziałem, że koniec końców to piwo zostanie rozlane
PS dobrze, że pomyśleli o kaskach

PS dobrze, że pomyśleli o kaskach

Mimo że gościu podjał ambitna próbę nauczenia zmywarki prowadzenia pojazdu mechanicznego, skończyło to sie fatalnie.
Pamiętajmy! Przecietna zmywarka ma 2 fałdy na mózgu, jedą do wykonywania zaprogramowanych czynnosci, zmywanie, prasowanie, latanie na szmacie, a drugii zwój mózgowy jest po to by nie srała w tym samym miejscu gdzie wykonuje owe czynnosci.
Pamiętajmy! Przecietna zmywarka ma 2 fałdy na mózgu, jedą do wykonywania zaprogramowanych czynnosci, zmywanie, prasowanie, latanie na szmacie, a drugii zwój mózgowy jest po to by nie srała w tym samym miejscu gdzie wykonuje owe czynnosci.
Dziewczyna prowadzi, to się nie mogło skończyć dobrze.
lm65 napisał/a:
Dziewczyna pewnie straciła nogę, a on piwo
Zęby zapewne też
Kochany chłopak- uwiecznił jej ostatni raz, gdy zębami przygryzała język.

Punkt 3 dekalogu bezpiecznego motocyklisty ( dotyczy to ta zarówno skuterzystów oraz innych pochodnych motocyklisty ) brzmi, cytuję " Patrz gdzie jedziesz, bo jedziesz tam gdzie patrzysz " .
Wyraźnie widać że niestety nasza płeć piękna nie zastosowała się do tej zasady
Wyraźnie widać że niestety nasza płeć piękna nie zastosowała się do tej zasady
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie