Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
🔥 Chłopcy będą chłopcami - teraz popularne
smc 2025-10-15, 8:34 10
Jęczy z rozkoszy.

Jazda na rowerze powoduje wydzielanie endorfin, czyli substancji produkowanych przez organizm (głównie w mózgu), które działają jak naturalne środki przeciwbólowe i wywołują uczucie euforii. Są wytwarzane w odpowiedzi na stres lub ból, ale także na pozytywne doznania, takie jak aktywność fizyczna, śmiech, medytacja czy spożywanie alkoholu.

Sadol uczy I bawi.
Zgłoś
ANALizator777 2025-10-15, 8:51
Chyba mu dobrze
Zgłoś
JerryBukoski 2025-10-15, 9:00
nie wiem co to za przypadłość ale jak dostałem podczas gry silną piłką w klatę to też mnie tak dusiło nie potrafiłem zaczerpnąć tchu. myślałem że umrę.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-10-15, 9:02 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CoolPHONE 2025-10-15, 9:09 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SizzleMyDizzle 2025-10-15, 9:21 3
Red Bull Rampage juz w ten weekend!

Zgłoś
ogmajk 2025-10-15, 11:30 1
parafrazując klasyka- Szkoda że miał kask
Zgłoś
xionc e2rd 2025-10-15, 12:37 1
Znam to z eutanazji, kiedyś wylądowałem jak on ale na klacie, nie mogłem złapać oddechu, to przerażenie że człowiek zaraz zejdzie zapamiętam na zawsze. Od tamtej pory nie wsiadam na rower po kielichu.
Zgłoś
smc 2025-10-15, 13:29 1
Moje dzieci miały ze mną ciężkie dzieciństwo.

Tyle razy zaliczały gleby, że nauczyły się, żeby nie walczyć z odruchem, tylko spokojnie zaczekać kilkadziesiąt sekund i wtedy próbować oddychać. Na SOR były stałymi bywalcami 😁
Zgłoś
Garbaty77 2025-10-15, 14:23
Za dzieciaka kilka razy mnie tak przytkalo. Np. Kiedy spadłem że sporej wysokości z drzewa.
Zgłoś
Barel 2025-10-15, 18:13
Zgłoś
ungubungu 2025-10-15, 18:47
Kiedyś tak spadłem z dachu garażu na placka. Myślałem, że to już koniec. Tydzień się regenerowalem do całkowitego wyprostowania i pełnego oddechu
Zgłoś
ufok 2025-10-15, 19:02 2
xionc e2rd napisał/a:

Znam to z eutanazji,

Zażądaj zwrotu kasy za eutanazję. Chyba nie do końca się udała
Zgłoś
StaryElmo 2025-10-16, 4:01 1
xionc e2rd napisał/a:

Znam to z eutanazji,

Z autopsji, martwy kolego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem