Krótko i na temat...

podpis użytkownika
Życie jest sadistic.podpis użytkownika
Życie jest sadistic.podpis użytkownika
Good evening, idiot hookers.Proponuje się najpierw doinformować w znaczeniu słowa "trolować".
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.
Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia.
Jeśli to nie jest ośmieszanie Microsoftu to nie wiem, jak inaczej mógłbym to nazwać. Sony śmieje się z drugiej firmy, obwieszcza o tym światu, nie jestem polonistą, ale wydaje mi się, że każdy wie o co chodzi, a sam tym komentarzem niestety nie zabłysłeś.
Trolling to sprowokowanie jakiejś reakcji u kogoś, którą to reakcją ten ktoś sam się ośmiesza, poprzez nieogarnięcie, że odpowiada trollowi. Np. celowe pisanie kompletnych bredni aby sprowokować kogoś do bólu dupy i zjechania cię.
Ten filmik, który wkleiłeś z trollingiem nie ma nic wspólnego
sony ma świadomość, że nawet jak się zesrają to i tak ich sprzedaż będzie przynosiła straty. Xbox nie musi reklamować się przez ośmieszanie konkurencji i tak go kupi 3/4 ludzi
sony ma świadomość, że nawet jak się zesrają to i tak ich sprzedaż będzie przynosiła straty. Xbox nie musi reklamować się przez ośmieszanie konkurencji i tak go kupi 3/4 ludzi
Trolling to sprowokowanie jakiejś reakcji u kogoś, którą to reakcją ten ktoś sam się ośmiesza, poprzez nieogarnięcie, że odpowiada trollowi. Np. celowe pisanie kompletnych bredni aby sprowokować kogoś do bólu dupy i zjechania cię.
Ten filmik, który wkleiłeś z trollingiem nie ma nic wspólnego