Główna Poczekalnia (2) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:10
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-01, 10:26 17
kolego, daj troche hajsu, to też z chęcią pośmigam na takim quadzie...
na razie jedyne na co mnie stac, to rower 'gorski' za 1,5 tysia, ktory tez daje sporo frajdy, ale to nie to samo co naped 4x4
Zgłoś
OpenStreetMaps 2014-01-01, 11:32
Ja w ubiegłe wakacje byłem na bardziej sadystycznym zlocie
10 tysięcy komarów i meszek się na mnie zleciało .
Po tym incydencie odrywać od kompa już mi się odechciało
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-01, 12:11 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-01, 12:19 55
Oderwal sie od kompa na 8 minut i 44 sekundy i "cfaniakuje" .
Zgłoś
deejay89 2014-01-01, 12:44 3
na facebooku tez pojawila sie opcja podsumowująca 2013 rok, mozecie sprawdzic, jak ja go spedzilem :p
Zgłoś
Ghostface 2014-01-01, 13:59 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-01, 16:22
@up Ja z motocykla przerzuciłem się na wędkarstwo. Taniej, bezpieczniej, ciszej, ogólnie większy relaks. Ale nie wiem jak długo wytrzymam bez tych pięknych maszyn jednak to jest jakiś rodzaj miłości i mimo, że nie raz da ci w dupsko to do tego wracasz.
Zgłoś
meier 2014-01-01, 16:25
życzę wszystkim nolajfom, którzy nie mogą oderwać się od kompa żeby mieli kasę chociaż na porządnego kłada:D
Zgłoś
jacek44 2014-01-01, 16:44 4
Zgłoś
Ghostface 2014-01-01, 16:53 3
atha napisał/a:

@up Ja z motocykla przerzuciłem się na wędkarstwo. Taniej, bezpieczniej, ciszej, ogólnie większy relaks. Ale nie wiem jak długo wytrzymam bez tych pięknych maszyn jednak to jest jakiś rodzaj miłości i mimo, że nie raz da ci w dupsko to do tego wracasz.

Mój ojciec to zapalony miłośnik wędkarstwa. Parę razy próbowałem, ale jednak zastrzyk adrenaliny to coś od czego nie można uciec - dokładnie tak, jak mówisz.
Zgłoś
sqnk 2014-01-01, 20:43
a ja... scroll sroll scroll heheh scroll sroll scroll hehe
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-01, 20:43
no spoko, dajcie kase na coś takiego to pośmigam. Są lepsze rzeczy żeby wydać na nie kase.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-01, 20:47 2
Zgłoś
donbianchi 2014-01-01, 20:56 7
'życzę oderwania się od kompa" szczerzę to do niedawna też wszystkim znajomym 'no life' tego życzyłem. Zdałem sobie jednak sprawę, że nie wszystkich kręci to co mnie, mam znajomych dla którym drogą do szczęścia są kolejne lvl czy artefakty. Dlatego moim zdaniem ważne by być szczęśliwym i nie ważne co te szczęście daje, dla jednego jest to motoryzacja, dla innych podróże, a dla kogoś granie na kompie.

Także szczęścia sadole w nowym roku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem