👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrAzy_Edek napisał/a:
Jak sprawdzić, czy jest mróz
dokładnie jak w głupi i głupszy
Halman napisał/a:
dokładnie jak w głupi i głupszy
Ale zawsze funkcjonuje
Ja p🤬le co za debil... a tak po za tym sam tak zrobiłem ale w wieku 6 lat ( polizałem sanki) i z przymarzniętym językiem nioslem je do domu
To jeszcze, nic kiedyś tak zrobiłem na torach. I kto jest teraz głupi?
Boldrik napisał/a:
Ja tak zrobiłem z zamrażalnikiem, ale miałem wtedy z 5 lat.
Boldrik napisał/a:
To jeszcze nic, kiedyś zrobiłem tak z matką Halmana. Nie polecam
Boldrik napisał/a:
Twój stary,że kondona nie ubrał
RYHOO napisał/a:
Twój stary,że kondona nie ubrał
Mówi się KONDOM kutwa!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie