👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

cymbały. ciekawe czy wrzuciliby ten filmik to neta, jakby ktoś serio przywalił w drzewo podczas hamowania.
Kotwica napisał/a:
jakby ktoś serio przywalił w drzewo podczas hamowania.
Są tego dobre strony, zawszę sadistic zyska na tematach w hardzie.

Jak z tego filmu z 'Kevinem', tyle że tam była lepsza rozp🤬ucha

Z tego filmu najlepsze jest jak ten ostatni opieprzył szczeniaka. Aż chłopak nie wiedział co ma powiedzieć

na poczatku leci fragment kawalka Kovenanta.
a filmik jak filmik.
ja sie nie zesralem
a filmik jak filmik.
ja sie nie zesralem

Jak dobrze pamiętam to jest to urywek z któregoś Jackassa
to chyba nie trzeba wyjaśniać
A piosenka początkowa to chyba The Kovenant - Mirrors Paradise

A piosenka początkowa to chyba The Kovenant - Mirrors Paradise

To nie z Jackass'a tylko z filmu CKY 3 z Bamem Margera i jego znajomymi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie