📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:38

Tak panie i panowie, podcierając dupę papierem pomyślmy o tych wszystkich bohaterach, którzy w pocie czoła dostarczają go do sklpu.

Łysy ma oponę przybitą więc gdzie ma jechać? Łysy zobaczył że ma doczynienia z debilem-pieniaczem, youtuberem amatorem i po chwili zastanowienia uznał, że idzie rozwiązywać realny problem jaki ma z kołem.
jijal23371 napisał/a:
Łysy ma oponę przybitą więc gdzie ma jechać? Łysy zobaczył że ma doczynienia z debilem-pieniaczem, youtuberem amatorem i po chwili zastanowienia uznał, że idzie rozwiązywać realny problem jaki ma z kołem.
Gdyby nawet, to kawałek może podjechać i tak się ustawić, żeby zwolnić chociaż pół pasa drogowego....
tyle krzyków i wyzwisk a na koniec dnia kazdy z nich naszczał do swojej buteleczki.
Od nie pamiętam kiedy towarzyszy mi myśl, że niektórym kierowcom cięzarówek wydaje się, że mają swój własny kodeks drogowy
PiotrusCinek88 napisał/a:
Widać jakie głebokie procesy zachodziły w głowie łysego
Raczej buforował informacje, bo mu CPU nie nadążało przetwarzać.
kierowcy samochodów ciężarowych to jakiś szczególnie głupi gatunek ludzi. Jak już się nie da rady zostać policjantem, to idziesz i robisz prawo jazdy na kategorie C

MJLuva napisał/a:
kierowcy samochodów ciężarowych to jakiś szczególnie głupi gatunek ludzi. Jak już się nie da rady zostać policjantem, to idziesz i robisz prawo jazdy na kategorie C
Nie. Jak do policji nie przyjmą to do straży miejskiej idą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie