Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrystalFairy 2024-09-22, 15:10
I tak było warto
Zgłoś
Dzesikatokurefka 2024-09-22, 16:05 1
Maniecky napisał/a:

Co ty japiesz zmywaro? Mam rower i czasami uzywam, dlatego wiem ze bym chamowal na jego miejscu.

To kup sobie prawdziwy rower, bo pewnie jeździsz jakimś szrotem 20km/h max, gdzie wystarczy reflex szachisty
Zgłoś
loky 2024-09-22, 18:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Maniecky 2024-09-22, 18:28
Dzesikatokurefka napisał/a:

To kup sobie prawdziwy rower, bo pewnie jeździsz jakimś szrotem 20km/h max, gdzie wystarczy reflex szachisty

Aha, czyli jestes debilem. W porzadku, nie bylo tematu.
Zgłoś
WKND 2024-09-22, 18:35 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dzesikatokurefka 2024-09-22, 18:35
Maniecky napisał/a:

Aha, czyli jestes debilem. W porzadku, nie bylo tematu.

To ty przygłupie twierdzisz, że na szosowym rowerze zdążyłby wyhamować, gdzie nawet jak jakimś cudem by miał taki refleks, to i tak ten baran w puszce by go zahaczył. Jak ty sobie w życiu radzisz jak myśleć nie potrafisz?
Zgłoś
Kici-Kici 2024-09-22, 19:00
Cytat:

Jak stracić prawo jazdy.

Chyba kartę rowerową
Zgłoś
RodrigoCortez 2024-09-22, 19:04
Zgłoś
Maniecky 2024-09-22, 19:13
Dzesikatokurefka napisał/a:

To ty przygłupie twierdzisz, że na szosowym rowerze zdążyłby wyhamować, gdzie nawet jak jakimś cudem by miał taki refleks, to i tak ten baran w puszce by go zahaczył. Jak ty sobie w życiu radzisz jak myśleć nie potrafisz?

Twoja glupota jest szalenie intrygujaca. Rzadko spotyka sie takich daunow, wiec wchodze w temat znowu... dla beki...XD

Ty wiesz ze to ty decydujesz o predkosci rowera? ... czy t ez moze twoj rower wie jakim jestes debilem i decyduje za ciebie?

Jesli chodzi o "refleks" .... dostawczak jedzie czesciowo po rowerym pasie przez doslownie piec sekund . Kazdy o trzy-cfyfrwym IQ ograniczylby zaufanie i przez te piec sekund chamowal a nie pedalowal bardziej.

Ty najwyrazniej jestes deklem ktory widzac zagrozenie na drodze, przyspiesza. Wiec pytanie "Jak ty sobie w życiu radzisz" zadane przez takiego glaba jak ty zrobilo mi niedzielny wieczor. XDDD
Zgłoś
vladkruk 2024-09-22, 20:59
Zgłoś
majeńka 2024-09-22, 22:18
Jadę sobie ścieżką rowerową, jakiś łoś zajechał mi drogę bo sobie wymyślił że na bardzo szerokim chodniku za ścieżką zaparkuje. Walnęłam w niego przednim kołem i rączką od kierownicy. Nic mi się nie stało, po ogarnięciu się itp jadę dalej. Dwie ulice dalej dopada mnie ten typ, zastawił drogę i drze ryja że ma ślad od uderzenia, i będzie wzywać policję bo "uciekłam z miejsca wypadku".

Tłumaczę gościowi że to on mi zajechał, robię zdjęcia, kłócę się, a ten dalej swoje. Ponad pół godziny wzajemnego kłapania jadaczką, ale w końcu dał sobie spokój i pojechał w p🤬du.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
ANALizator777 2024-09-23, 8:12

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
T... 2024-09-23, 15:22 1
Śniady i brodaty... Wszystko w temacie...
Zgłoś
Maniecky 2024-09-23, 15:40
JanzDukli napisał/a:

To jak Ty w ogóle jeździsz dwukierunkową jezdnią?
Przecież każdy jadący z przeciwka może zjechać na Twój pas ruchu i spowodować czołówkę!
A, no chyba, że Ciebie jeszcze rodzice wożą rowerem w wozidełku, to nie musisz się o takie rzeczy martwić

Co ty dupisz betonie? Co ma dwukierunkowa jezdnia to tego zajscia? Skad to sie zrobil taki wysryw nidojebow umyslowych?
Zgłoś
netnik 2024-09-24, 23:30
Miał lewo jazdy, bo skręcił w lewo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem