📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:03
Haha. Przecież to UK, tutaj policja nie przyjedzie z takiego powodu. Facet żyje to mają ważniejsze sprawy, np. Przeglądanie postów na pejsbooku
A teraz niech biały rowerzysta przeprosi kolorowego ziomka i może mu się upiecze z tym prawkiem.
Miałem podobną sytuację jako rowerzysta, ale na mniejszą skalę, tzn. zdążyłem na tyle wyhamować przed osobówką że rower cały, a ja tylko kilka siniaków, co ciekawe w moim przypadku kierowcą też był imigrant z bliskiego wschodu.
Dzesikatokurefka napisał/a:
Weź ty chociaż raz w życiu z domu na rower wyjdź, bo ten sadistic zlansował ci mózg.
Co ty japiesz zmywaro? Mam rower i czasami uzywam, dlatego wiem ze bym chamowal na jego miejscu.
Maniecky napisał/a:
Co ty japiesz zmywaro? Mam rower i czasami uzywam, dlatego wiem ze bym chamowal na jego miejscu.
To kup sobie prawdziwy rower, bo pewnie jeździsz jakimś szrotem 20km/h max, gdzie wystarczy reflex szachisty
Dzesikatokurefka napisał/a:
To kup sobie prawdziwy rower, bo pewnie jeździsz jakimś szrotem 20km/h max, gdzie wystarczy reflex szachisty
Aha, czyli jestes debilem. W porzadku, nie bylo tematu.
Maniecky napisał/a:
Aha, czyli jestes debilem. W porzadku, nie bylo tematu.
To ty przygłupie twierdzisz, że na szosowym rowerze zdążyłby wyhamować, gdzie nawet jak jakimś cudem by miał taki refleks, to i tak ten baran w puszce by go zahaczył. Jak ty sobie w życiu radzisz jak myśleć nie potrafisz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie