Materiał pochodzi z oficjalnego konta FB Alicepoint - popularnej polskiej "szafiraki" znanej na całym Świecie.
Przedstawiona przez Alicepoint modelka, którą określa mianem "HOT" to Karlie Kloss zaś moja faworytka to Danielle Sharp.
Panowie, sami oceńcie jak świat modelingu miesza kobietom w głowach:
I rzeczona Danielle:
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Av3k
2013-03-25, 10:27
Tylko szkoda że ta na dole nie ma sutków
Nie wiem kim jest ta baba, ale po prostu zazdrości porządnych cycków. Tyle w temacie.
konto usunięte
2013-03-25, 10:56
dokładnie, nie wiem gdzie kolega bloodwar żyje, ale w Polsce jeśli ta z DD ma ładną buzię to na pewno ma co najmniej nie mniejsze wzięcie niż te wieszaki z niekoniecznie zachęcającymi buźkami
Jeżeli chodzi o wzięcie - spójrzcie na twarze i figury kobiet, które są w ciąży i mają faceta. Czyli taki normalny związek, nie mówię tu o samotnych matkach-ofiarach dzieciorobów.
Efektem waszych spostrzeżeń pozostawiam wam do oceny. Nie liczy się, która ma wzięcie i przez to bierze ją co rusz inny facet średnio co miesiąc. Ta "brzydsza" z DD i boczkami może nie będzie mogła się pochwalić milionem fiutów które odwiedziły jej cipę, ale za to będzie jeden w miarę stały i chętny ją ładować przez więcej niż jedną imprezę.
Zasłoniłeś swoje dane, ale zostawiłeś poszlakę gdzie szukać Adamie Żelazny
Przykro mi drogie panie, ale kobieta musi mieć biust.
Cytując klasyka: "cycki to fajna rzecz, każda kobieta powinna je mieć".
Duży zimny browar za rzeczoną Danielle
konto usunięte
2013-03-25, 12:54
Won ze szkieletami i tyle w temacie.
Ta pani na drugim zdjęciu to Danielle Sharp polecam! ^^
W dupach się poprzewracało!
konto usunięte
2013-03-25, 15:36
@rolnik1809 Dude przecież napisałem jak nazywa!
@Episkopat Cycuszki odwróciły moją uwagę od opisu