Materiał pochodzi z oficjalnego konta FB Alicepoint - popularnej polskiej "szafiraki" znanej na całym Świecie.
Przedstawiona przez Alicepoint modelka, którą określa mianem "HOT" to Karlie Kloss zaś moja faworytka to Danielle Sharp.
Panowie, sami oceńcie jak świat modelingu miesza kobietom w głowach:
I rzeczona Danielle:
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-03-24, 21:01
chłopie tam chodzi o MODĘ a nie o zderzaki... nie ma modelek z większymi cyckami - zauważ to - bo cycki robią problemy a idealna MODELKA jest właśnie płaska bo w razie konieczności (czyli nie za często) można takiej ubrać stanik modelujący (tworzący) "piersi".
a swoją drogą Danielle robi robotę.
Ta pierwsze ma też funkcję podkładki na piwo.
konto usunięte
2013-03-24, 21:09
@RockyWood Moda ma dużo związanego z prezentowaną sylwetką, tzn. jaki typ budowy ciała jest pożądany. Zauważ, że seksbomba z lat 50 XX wieku Merlin Monroe dziś jest uważana za zbyt pulchną. To jest trend - zauważ że śmiertelna choroba jaką jest anoreksja to wymysł XX i XXI wieku.
konto usunięte
2013-03-24, 21:10
konto usunięte
2013-03-24, 22:58
konto usunięte
2013-03-24, 23:22
Można się spierać co jest lepsze - brak cycków czy silikon zamiast cycków. Idealna modelka to niekoniecznie będzi ta sama kobieta, za którą obejrzy się największa liczba facetów. Zawód modelki to pewne wymagania co do figury i sylwetki. Kobiety o pełnych biodrach są zdecydowanie niepożądane.
konto usunięte
2013-03-25, 10:22
...nigdy nie przypuszczałem, że to powiem, ale wygląda na to, że podobają mi się otyłe kobiety... :/