Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jak szybko zakończyć koncert rockowy
Konto usunięte • 2010-09-01, 11:28

Cytat:

ROSJA. Około stu nazi-skinheadów uzbrojonych w pałki, kije i pręty metalowe napadło na uczestników koncertu rockowego w rosyjskim mieście Miass w obwodzie czelabińskim. Kilkanaście osób trafiło do szpitala. Według niepotwierdzonych relacji jedna osoba nie żyje.

Telewizja Rossija-24 podała, powołując się na świadków, że śmierć poniosła 14-latka, która zmarła od ran zadanych nożem. Według agencji ITAR-TASS, która powołuje się na miejscową milicję, rannych jest 11 osób i nie ma ofiar śmiertelnych. Niektórzy widzowie twierdzą, że słyszeli wystrzały.

Według raportów telewizyjnych, gdy pod koniec festiwalu rockowego „Tornado” skinheadzi rzucili się na trzytysięczny tłum, milicjanci i ochrona zaczęli uciekać z miejsca zdarzenia. Niektórzy napastnicy wyrywali milicjantom pałki i zaczynali nimi bić ludzi.

Na miejsce wezwano 14 karetek pogotowia.

W Rosji ruch neonazistowski liczy około 70 000 członków (w latach 90. było ich tylko kilka tysięcy). Z 2008 roku z ich rąk zginęło 110 osób, a 487 zostało rannych.

Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-01, 11:40 1
"Niektórzy widzowie twierdzą, że słyszeli wystrzały."

ewidentnie w drugiej minucie widac jak koles na srodku strzela w strone sceny; )
Zgłoś
aveyron 2010-09-01, 11:42 3
szkoda że na koncertach konkwisty88 nie bywało odwrotnie... nie rozumiem- muzyka też pseudo punkowa...

podpis użytkownika

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-01, 11:56 7
Oglądałem jakiś czas temu program o różnego typu gangach, ugrupowaniach itd.. No i było o skinheadach w Rosji, oni tam nic nie wiedzą o ideologii, dziadostwo gorsze niż dresy, zresztą w Polsce też nie jest lepiej.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-01, 11:57 61
Powinni zrobić taki wjazd na koncert Biebera
Zgłoś
aveyron 2010-09-01, 12:09
nom znam takiego jednego skina z Kielc... wciąż wierzy że Rosja zaatakuje Polskę w przeciągu roku... - to się nazywa narodowiec

podpis użytkownika

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-01, 12:20
szaszki pewnie mieli wykrywacze metali
Zgłoś
Mr. Hans 2010-09-01, 13:09 3
aveyron napisał/a:

nom znam takiego jednego skina z Kielc... wciąż wierzy że Rosja zaatakuje Polskę w przeciągu roku... - to się nazywa narodowiec

Ty ja skinem niejestem. slucham metalu ale h🤬jz tym ale ja tez wierze ze rosja napadnie na polske....a tak wogulke to p🤬lic inny narod niz polska..no chyba ze anglikow nie bo pprace załatwiają za granicą
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-01, 13:23
Ich styl zachowania i usuwania problemow mowi jakimi sa ludźmi. prymitywnymi.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-01, 13:25
rosja
To rutynowe ubijanie ludzi żeby więcej nowych mogło wejść. (słyszałem że zyski z biletów zwiększają się o 300% minus prowizja za usługę)
Zgłoś
vass 2010-09-01, 13:30 2
Te pojeby nazi-skinheadzi pierwsi by do gazu trafili.
Zgłoś
Nevan 2010-09-01, 13:32 14
Czego to ludzie nie zrobią, żeby się na Sadistica dostać...
Zgłoś
aveyron 2010-09-01, 13:32 9
Cytat:

Ty ja skinem niejestem. slucham metalu ale h🤬jz tym ale ja tez wierze ze rosja napadnie na polske....a tak wogulke to p🤬lic inny narod niz polska..no chyba ze anglikow nie bo pprace załatwiają za granicą

Misiu kolorowy - to jakiej słuchasz muzyki nie ma znaczenia, ja też słucham metalu i różnego typu pochodnych dnb... jednak w dużej części mam poglądy neonazistowskie, choć tej opcji z filmiku na górze nie popieram.....HEJ

podpis użytkownika

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-01, 13:34 42
Zgłoś
think666 2010-09-01, 13:34 8
TulipanCzorny napisał/a:

Oglądałem jakiś czas temu program o różnego typu gangach, ugrupowaniach itd.. No i było o skinheadach w Rosji, oni tam nic nie wiedzą o ideologii,

Z nimi jak ze starymi katolikami, Dżizas był ż🤬dem, a pierwsi skinheadzi byli czarni i słuchali ska

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie