👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

aveyron napisał/a:
chyba zjarani, swoją drogą ustnik się właśnie robi z kartonika od fajek - i masz tu powód
Ja tam sie nie znam bo nie bawie sie w takie rzeczy

Michael_Myers napisał/a:
Ja tam sie nie znam bo nie bawie sie w takie rzeczyPewnie masz racje
![]()
niby seryjny morderca, a jaki grzeczny

Pozdro
@aveyron, dokładnie. Na początku filmu widać tytoń na kartce rozsypany.

Yoka_Brotherrr napisał/a:
niby seryjny morderca, a jaki grzeczny![]()
Pozdro
Żeby być seryjnym mordercą trzeba mieć trzeźwy umysł i nie wpaść hehe

Lepiej wygląda ich nowa zapowiedź koncertu. POLECAM GORĄCĄ ;>

Mnie bardziej martwi że mają 12 piwek i zagrażają głównej. Pomalutku sadistic [']...

Pracuje z takim chłopem, co sie śmieje z takiego chama z którym pracował, który śmiał sie z takiego chłopa co jak sie zesrał to każdy wiedział. Dasz wiare, że tak można rozkminiać życie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie