up - no dobra kolejarz, ja p🤬lę, każdy tylko łapie za słówka żeby się popisać, piw nazbierać, błysnąć albo nie wiem po c🤬j, ledwo się człowiek pomyli, a przecież nie jest maszyną i już się przyp🤬alają, jakby sami byli bezbłędnymi sk🤬ysynami.
@Bam_Bam
nie spinaj tak, bo bardziej przeżywasz niż to jest potrzebne. Jak używasz jakiejś terminologii to używaj prawidłowej, jak nie jesteś pewien to jej nie używaj. Nie rozumiem co masz za problem. Jakbyś nazwał jamnika rottweiler i ktoś by Cię poprawił to też byś się spinał, że ktoś się czepia?
nie spinaj tak, bo bardziej przeżywasz niż to jest potrzebne. Jak używasz jakiejś terminologii to używaj prawidłowej, jak nie jesteś pewien to jej nie używaj. Nie rozumiem co masz za problem. Jakbyś nazwał jamnika rottweiler i ktoś by Cię poprawił to też byś się spinał, że ktoś się czepia?

Up - no doobra może trochę przegiąłem, przepraszam, to się więcej nie powtórzy
Wyrwałem z ciśnieniem bo ciągle widzę takie komentarze, praktycznie w co drugim temacie, w których ludzie czepiają się o naprawdę mało istotne szczegóły.

Jak Tarzan się ogolił? I dlaczego nie ma długich kłaków?
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.