Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hrodgar 2013-08-29, 18:40 3
Dlaczego takich rzeczy nie uczą nas w szkołach na lekcjach historii?
W sumie ciekawy sposób reklamy gry, ciekawe jak by wyglądała wiedźmińska wersja

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
k................k 2013-08-29, 19:36 1
Bo w naszych szkołach rzadko uczą pasjonaci którzy potrafili by przekazać wiedzę w ciekawy sposób. Taki ot, kraj smutasów i ludzi żyjących od wypłaty do wypłaty biorących się za pracę nie z ogólnopojętego "powołania".
Zgłoś
evilmatt 2013-08-29, 19:44 1
A nie dlatego, że w naszych szkołach nauczyciele muszą trzymać się programu?

podpis użytkownika

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
Varyz 2013-08-29, 20:10
Ale program jest c🤬jowy. W 4 klasie pierwszy temat.... Rewolucja Przemysłowa k🤬a! Najnudniejszy k🤬a okres. Potem w 5-6 klasie historyczka miała urlop macierzyński i kogo dostałem do nauki? Wychowawczynię z wykształceniem muzycznym. Potem w gimie spoko, ładnie antyk przerobiony, a w technikum znowu lipa. Dzisiaj siedzę w rycerstwie i wiem, że historia jest zajebista ale k🤬a.... to trzeba umieć ciekawie przekazać jak np w tym filmiku.
Zgłoś
Brzydkii 2013-08-29, 21:58 1
Moim marzeniem jest uczyć historii. Niestety, ale żebym mógł uczyć to te wszystkie stare baby co teraz zajmują posadki musiałby umrzeć.
Zgłoś
m................i 2013-08-29, 23:48 1
Co tu robi tomasz Kammmmmmmmmel?
Zgłoś
p................a 2013-08-30, 19:17 1
Legioniści to była armia. A tematykę wojska i bitew historycy w szkołach ogólnie mają w dupie, tak zauważyłem. Tylko o architekturach, przemianach społecznych i naszych klęskach pieprzą nieustannie.
Zgłoś