👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego takich rzeczy nie uczą nas w szkołach na lekcjach historii?
W sumie ciekawy sposób reklamy gry, ciekawe jak by wyglądała wiedźmińska wersja
W sumie ciekawy sposób reklamy gry, ciekawe jak by wyglądała wiedźmińska wersja

Bo w naszych szkołach rzadko uczą pasjonaci którzy potrafili by przekazać wiedzę w ciekawy sposób. Taki ot, kraj smutasów i ludzi żyjących od wypłaty do wypłaty biorących się za pracę nie z ogólnopojętego "powołania".
A nie dlatego, że w naszych szkołach nauczyciele muszą trzymać się programu?

Moim marzeniem jest uczyć historii. Niestety, ale żebym mógł uczyć to te wszystkie stare baby co teraz zajmują posadki musiałby umrzeć.

Legioniści to była armia. A tematykę wojska i bitew historycy w szkołach ogólnie mają w dupie, tak zauważyłem. Tylko o architekturach, przemianach społecznych i naszych klęskach pieprzą nieustannie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie