takie ekologiczne i proste w produkcji, a jak w szyje strzeli to boli jak sam c🤬j :/
podpis użytkownika
Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Ech, a ja kiedyś na diskowery oglądał, że one są robione w inny sposób. W dużej grupie osobników z łańcucha ewolucji, czyli gorylom, daje się po 5kg plasteliny modelarskiej by ją zjadły, po czym srają kolorowymi kuleczkami. Później są one transportowane do europy i wygrzewane w wielkich piecach tunelowych by nabrały swoich właściwości plastycznych.
Filmik od autora, to chyba jakiś fejk z chin.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

Filmik od autora, to chyba jakiś fejk z chin.

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

MrDrwalu napisał/a:
Ech, a ja kiedyś na diskowery oglądał, że one są robione w inny sposób. W dużej grupie osobników z łańcucha ewolucji, czyli gorylom, daje się po 5kg plasteliny modelarskiej by ją zjadły, po czym srają kolorowymi kuleczkami. Później są one transportowane do europy i wygrzewane w wielkich piecach tunelowych by nabrały swoich właściwości plastycznych.
![]()
Filmik od autora, to chyba jakiś fejk z chin.![]()
To było słabe

paintball zabawa przednia dopóki nie dostaniesz w kciuk albo w szyje , wtedy się zastanawiasz czy to k🤬a warte

Paintball świetna zabawa, chociaż bolesna. Byłem w czerwcu i jak mi ktoś zaj🤬 w udo to do teraz mam ślad

CanesPL napisał/a:
A tak się je zużywa:
1:14 Nie to żebym się przyp🤬alał ale to się nadaje już na harda.
na harda bo siusiaka widać ?
podpis użytkownika
"Tak, nie zawsze znaczy nie" - Krówka
Po pierwszych 3 sekundach należy wyłączyć, bo takie steku bzdur dawno nie słyszałem.
0:45 babka zakłada wielkiego kondoma a lektor "pora na spust"
podpis użytkownika
o.0