Konieczna opinia ekspertów
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Konieczna opinia ekspertów
Oskar czym ty się zajmujesz na co dzień? Masz Ty jakieś życie prywatne? Sadol płaci Ci od ilości filmów?
ssiwy napisał/a:
Oskar czym ty się zajmujesz na co dzień? Masz Ty jakieś życie prywatne? Sadol płaci Ci od ilości filmów?
obiecali mu za to mu za to konto premium
ssiwy napisał/a:
Okar tak zawsze i nic tego nie zmieni. On po prostu uwziął się, że przeniesie tu całego jutuba
Kropeczkowaty napisał/a:
To żadne wyjaśnienie z Twojej strony... Liczyłeś kostki? Dalej jest ich tyle samo.
Do okulisty powinieneś się przejść. 2:35 przyjżyj się jakiej wielkości jest centralna kostka. Takie sztuczki to robiłem jak miałem 8 lat. Teraz mam 9 i zajmuję się poważniejszymi sprawami. Kwestia wpasowania do ramki - cóż, w 0:50 ramka jest odkładana poza pole widzenia obiektywu więc samo sobie dopowiedzcie resztę.
Jak można być tak naiwnym i ślepym ? Już wiem czemu tusk wygrał drugie wybory.
Te 3 wyjęte kostki są wynikiem "wyjęcia" ich z tych pól które nie są kwadratami,a zniekształconymi prostokątami. Po odpowiednim przesunięciu schematu wszystkie linie są proste i nie ma zbędnych "kawałków" kostek tylko całe kostki. Taki tam trik dla ludzi patrzących tylko kakaowym okiem.
Będę ekspertem. Chodzi o to, że ta figura w ramce to tak naprawdę nie prostokąt, żeby była prostokątem musiałaby zostać złożona z prostokątów proporcjonalnych do tego dużego, a że tak nie jest wydaję się nam, że to prostokąt.
Działa to tak samo jak tutaj:
Działa to tak samo jak tutaj:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie