Prawdziwe chińskie szkło hartowane

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Sadystyczne w c🤬j.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
notak napisał/a:
kółko wygralo z prostokątem
bo koło to geometryczna doskonałość...
Halman napisał/a:
bo koło to geometryczna doskonałość...
Koło samo w sobie nie jest geometryczną doskonałością,...
Takową otrzymamy dopiero poprzez obrót koła wokół jego osi centralnej, przy zachowaniu odpowiedniego stosunku grubości koła, do jego promienia. Powstanie nam wtedy kula, która faktycznie jest figurą doskonałą...

podpis użytkownika
Q L I M A X
Nigdy nie rozumiałem na c🤬j komu kupować szklane stoły. Ani to ładnie nie wygląda, bo wszędzie widać ślady po paluchach, ani to praktyczne, bo nie można nic cięższego postawić i ciągle trzeba uważać aby niczym nie stuknąć bo popęka. Bez sensu

grudzin7 napisał/a:
Bez sensu
też jestem zwolennikiem solidnej tradycji gdzie można bez żadnych obaw pobawić się z koleżanką na takim stole;

Halman napisał/a:
też jestem zwolennikiem solidnej tradycji gdzie można bez żadnych obaw pobawić się z koleżanką na takim stole;
ty to ostatni raz bawiłeś się z koleżanką na stole, gdy na stole do sekcji zwłok zapinałeś jakąś 80-letnią nieboszczkę co najwyżej. Od tej pory to koledzy bawią się z tobą.
pytolsky napisał/a:
Od tej pory to koledzy bawią się z tobą.
przykro że jesteś rudy.
Hartowane szkło . Jest mocniejsze, ale niestety czasami jest słabsze .
IKEA - ty tu urządzisz!

podpis użytkownika
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters