Ło panie to były ułamki sekund!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nasyp jakiś, może most, na płaskim można by próbować uciekać, ale miejmy nadzieję że kierownik szkody nie wróci do obiegu za szybko.
Polski ułan. Myślał, że się zmieści.
Mez
2023-04-26, 20:14
Janusz wyprzedzania o poł samochodu, chyba mu się spieszyło. No to teraz poczeka dlużej niż planował.
Ale wyniki jakie tego pojedynku?
Alonso napisał/a:
Mez napisał/a:
Janusz wyprzedzania o poł samochodu, chyba mu się spieszyło. No to teraz poczeka dlużej niż planował.
Wygląda mi to na zagapienie szofera ze skody. Zaczęło się korkować, kierowca zauważył na tyle że odbił i nie przyp🤬olił w dupę za to na czołówkę. Autor wideo nie hamował przynajmniej tak mi się wydaje...
Mez napisał/a:
K🤬a takich to ja serio nie rozumiem o dwa samochody wskoczy ...... No w c🤬j progress
Alonso napisał/a:
Nie Polski ułan tylko Niemiecka skoda debilu.
szoopyoku napisał/a:
Nie Polski ułan tylko Niemiecka skoda debilu.
Niemiecka Skoda

Brzmi jak Mercedec Lanos
To dziwny wyścig. na drogach Mimo, że wyprzedzasz to i tak nie będziesz pierwszy.
Ten z busa refleks leniwca
meloox napisał/a:
Niemiecka Skoda Brzmi jak Mercedec Lanos
Skodę wykupił VW więc teraz jakby niemiecka ... chociaż nie zdziwiłbym się, gdyby akurat jeszcze ta była strikte czeska.
Nie jestem ekspertem ale wygląda to raczej na zasłabnięcie a nie wyprzedzanie.
Ale z drugiej strony po skodziarzach można się wszystkiego spodziewać.
Hiperion napisał/a:
Ten z busa refleks leniwca
A co miał kotwicę zrzucić i zawracać? Się c🤬jkowi w skodzie spieszyło to teraz odpocznie, może na wieki
atax
2023-04-27, 3:47
oby zdechl/a, a jak nie to z miejsca sąd 24 minutowy, strzal w leb z kalacha... takie k🤬y j🤬e niszczą normalnym ludzią zycie.