👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up - nie dzban tylko widać wyraźnie że broń mu się zacieła, nacisnął spust i nie było wystrzału a wystrzeliła w najmniej spodziewanym momencie. Z dwojga złego lepiej tak niż w momencie zaglądania do lufy

Karabiny i strzelby trzymasz w dołku strzeleckim - zagłębienie pod obojczykiem. Jak tego nie zrobisz efekt tj na filmie, przy broni auto może ją odbić i będzie wasted
Może nie jestem ekspertem, ale doświadczenie mam
Może nie jestem ekspertem, ale doświadczenie mam

Tilg_die_Schmach napisał/a:
Pompki bez kolb, jak na filmie, z samym chwytem pistoletowym to największa pomyłka w dziejach. Efektownie wyglądają na filmach i zasadniczo na tym kończy się sens ich istnienia.
Dla mnie bez sensu jest mocowanie bagnetów na karabinach.... Kto w dzisejszych czasach biega i dźga wroga bagnetem przymocowanym pod lufą karabinu?

A standardowo jest chyba w każdym karabinie szturmowym mocowanie na bagnet

silwerbalk napisał/a:
Dla mnie bez sensu jest mocowanie bagnetów na karabinach.... Kto w dzisejszych czasach biega i dźga wroga bagnetem przymocowanym pod lufą karabinu?
A standardowo jest chyba w każdym karabinie szturmowym mocowanie na bagnet
Ostatnie przypadki walk na bagnety zdarzyły się w czasie wojny w Afganistanie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie