Czy lecą z nami muzycy, którzy odpowiedzą na pytanie -
Jak goście tworzą dany materiał?
Przypatrzcie się proszę na wideo i zgrajcie to z dźwiękiem - moim zdaniem zagranie i zatańczenie tego na raz jest prawie niemożliwe do wykonania przez zwykłych ludzi (pomijając że to skośnoocy i oni wszystko zrobią

). Nie mają rozpisanych ruchów/bitów/scenariuszy czy dźwięków przed sobą, a często są one spontaniczne i "nie równe".
PS. Witam po aktywnej stronie mocy.
S................n
2013-09-11, 21:52
Ryżozwierze w rurkach
n................2
2013-09-11, 22:09
Zgrani są i tyle. Nigdy chyba nie słyszałeś improwizujących kapel.
c................z
2013-09-11, 22:10
K🤬a, tych chinoli to lepiej profilaktycznie wybić, zanim ich jeszcze bardziej przybędzie!
a dlaczego oni mają takie oczy ? są upośledzeni ?
x................o
2013-09-11, 22:24
Cytat:
Zgrani są i tyle. Nigdy chyba nie słyszałeś improwizujących kapel.
To nie jest improwizacja, scenariusz jest z góry zaplanowany.
xincognito napisał/a:
bo zanim zostali tymi kim są teraz, przez 200 lat byli w zakonie i ich k🤬a nauczyli, proste
Cytat:
No więc na początek stają przed umieszczoną tam wcześniej kamerą, zajmują ustalone pozycje, po czym jeden pierdzi mordą (mało co się nie zapluł) a drugi giba się jakby dostał ataku padaczki, i tak już pozostaje przez okres 3 minut i 6 sekund kiedy to ostatni z performujących opuszcza kadr. Tak jestem ekspertem mam nadzieję że pomogłem i wszystko jest już jasne
To takie popierdywanie można nazwać muzyką? Dziś już niewiele trzeba, by zostać nazwany muzykiem...
Jak to gówno dosrało się na główną. Ta strona zaczyna przypominać zgimbazjalonego kwejka.
Jednak wolę zwyczajną muzykę i taniec, ewentualnie jakieś energiczne odmiany ale za taniec godowy małp i wydawanie z siebie dźwięków zepsutej pralki podziękuję
d................7
2013-09-13, 13:44
Troche to nie przypomina tancu..
n................-
2013-09-13, 14:21
albo ten w szarej bluzie ma mikroport albo nagrywał później/wcześniej. spojrz na różnicę między tańczącym kiedy mówi, a tym od beatboxu. jezeli chodzi o połączenie beatboxu z tańcem to nie jest to jakieś szczególnie trudne. Zwłaszcza, że z pewnością mieli wcześniej próby.
o................r
2013-09-13, 14:48
mogą byc ni wiem jak zajebiście zgrani ale i tak maja małe h🤬je...