Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:44
konto usunięte 2010-04-04, 13:43
Cent w przypadku mężczyzn też, uwierz
Zgłoś
Matuus 2010-04-04, 13:44
Lares86 napisał/a:

Ja mam 180cm wzrostu i 96 kg wagi, i nie jestem gróby:D

Toż to już prawie otyłość, masz 29,6 BMI - 29,9 to otyłość I stopnia. O ile nie są to mięśnie, to jesteś spaślakiem

Sam mam 192 cm wzrostu i ważę 89.

Czarenka napisał/a:

Baba = feta, białe, proch, ścierwo... muszę dalej tłumaczyć?

Też pierwszy raz słyszę takie określenie, na Podlasiu cały czas feta, białko, czasami ścierwo, ale to rzadziej. Gdzie używa się takiego określenia?
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-04, 13:44 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Czarenka 2010-04-04, 13:57
W centralnej Polsce, znam mnóstwo określeń, to jakoś mi się pierwsze nasunęło, pewnie dlatego że są święta hhehe. A jak np. ktoś pisze : ktury, pomuc, mówi weszłem zamiast wszedłem, co osobiście okropnie mnie razi to jest lepiej traktowany od ludzi otyłych... coś tu jest nie tak, tak samo ktoś może poćwiczyć jak i zajrzeć do słownika....
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-04, 13:59
Czarenka napisał/a:

W centralnej Polsce

A to ciekawe
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-04, 14:14
nie. nie jest traktowany lepiej. wręcz gorzej, jednak z inercją I stopnia (opóżnienie do czsu, gdy się odezwie)
gratuluję znajomości określeń, ale jakoś nie żałuję tego typu braków w swoim słowniku
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-04, 14:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-04, 14:24 4
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-04, 14:30 1
Zaczynam wiązać linę...
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-04, 14:33 1
Shadow napisał/a:

Założę się z Tobą kolego, że jem mniej od Ciebie, bzdurne gadanie o jedzeniu jako jedynej przyczynie otyłości świadczy tylko o Twoim braku wiedzy. Dobrze mi z moim brzuszkiem

Mnie zawsze śmieszy bzdurny argument ilości spożywanego pokarmu. To jest zabawne, że taki otyły człowiek potrafi zwrócić uwagę na to, że je mniej od innego ale już na to jaki tryb życia prowadzi to już nie. Nie widzi tego, że ten drugi codziennie biega, chodzi na siłownie etc. a on siedzi całymi dniami w domu czy pracy przed komputerem.
Poza tym jedni mają szybszą inni wolniejszą przemianę materii to, że jakaś dawka jest odpowiednia dla mnie nie znaczy, że również dla Ciebie. Ja mogę jeś 2 razy tyle od Ciebie i to może być ilość odpowiednia dla mnie, dla Ciebie odpowiednią ilością może być np. 0.8 tego co aktualnie spożywasz.
Tyle w tym temacie.
No może taki mały bonus: wpiszcie w YT "Ricky Gervais o grubych ludziach"
Niestety uploader nie działa a ja nie mam czasu na pobieranie najpierw na dysk.
Pozdro. Wesołych Świąt!
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-04, 14:37
@Lidder życzę Ci zażywania sterydów jako leków na którąś z przypadłości (obojętnie jaką). Pogadamy wtedy o powodach z dupy na otyłość

@Łukasz naucz się czytać ze zrozumieniem, potem zabieraj głos.
Podpowiem:
Shadow napisał/a:

Założę się z Tobą kolego, że jem mniej od Ciebie, bzdurne gadanie o jedzeniu jako JEDYNEJ przyczynie otyłości świadczy tylko o Twoim braku wiedzy

Proszę bez osobistych wycieczek.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-04, 14:40
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-04, 14:43
@up brawo za poziom przedszkola. Chciałbym Cię zobaczyć jak mi to mówisz prosto w twarz
BTW nie jadam mięsa (nie lubię).
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-04, 14:47 1
Shadow napisał/a:

Chciałbym Cię zobaczyć jak mi to mówisz prosto w twarz
BTW nie jadam mięsa (nie lubię).

Uuuu, grubcio się wkurzył i przechodzimy na temat "powiedz mi to w twarz". Skoczyło ciśnienie? Uważaj, bo otyłość i stres źle wpływa na serce
Zgłoś
chytrus69 2010-04-04, 15:29 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem