Możesz skrócic czas do 0,5sek jak bedziesz rąbał te z hamulcami tarczowymi....
A z drugiej strony film jest z dupy piwa nie ma i
A z drugiej strony film jest z dupy piwa nie ma i

Pewno swój rower zabierał, żeby tylko nagrać i zabłysnąć w necie -.-
miczel1 napisał/a:
Możesz skrócic czas do 0,5sek jak bedziesz rąbał te z hamulcami tarczowymi....
A z drugiej strony film jest z dupy piwa nie ma i![]()
Obejrzałeś do końca?
na rower typu damka albo inny szit można bawić się w cyrkowca ALE
kiedy przednie koło warte jest więcej niż płaca minimalna to lepiej to zrobić szybciej np w 2 sekundy. O tym:
Mieści się w średnim plecaku.
kiedy przednie koło warte jest więcej niż płaca minimalna to lepiej to zrobić szybciej np w 2 sekundy. O tym:

Mieści się w średnim plecaku.
podpis użytkownika
Rock.
Też mi coś nowego... nie od dziś wiadomo, że można w taki sposób ukraść rower dlatego ludzie teraz często przypinają ramę do czegoś a nie koło
Te stojaki są po to żeby było gdzie postawić rower. W cywilizowanych krajach nikt rowerów nie kradnie. Tylko w naszej p🤬lonej c🤬jowiźnie znika wszystko, co nie przybite gwoździami.
Jak w podstawówce byłem na wycieczce do Anglii i jechaliśmy przez niemcy, w środku nocy, to rowery stały zaparkowane przy stojakach jak samochody. Zostaw k🤬a u nas rower na noc na ulicy...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jak w podstawówce byłem na wycieczce do Anglii i jechaliśmy przez niemcy, w środku nocy, to rowery stały zaparkowane przy stojakach jak samochody. Zostaw k🤬a u nas rower na noc na ulicy...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
pomijając to co napisał bongman, mając rację, to jest magiczny sposób zaczepienia rowery tylnym kołem....zaznaczam, magia.
nie mówię, że wtedy nie ma możliwości zaj🤬ia roweru, tylko typek musiałby się wtedy sporo naj🤬 i bałby się, że zwróci na siebie uwagę, przez co nie kradną takich rowerów, tadaaaa
nie mówię, że wtedy nie ma możliwości zaj🤬ia roweru, tylko typek musiałby się wtedy sporo naj🤬 i bałby się, że zwróci na siebie uwagę, przez co nie kradną takich rowerów, tadaaaa
podpis użytkownika
Jeśli nie boli, to źle to robisz.

Matey_milion napisał/a:
najlepszy film który oglądałem . 100 razy bym mógł oglądać a i tak będę się śmiał