👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakby dać jej penisa do ręki to by szybciutko na supeł zawiązała.

A wiecie jak ja ułożyłem kostkę rubika? Wsadziłem wkrętak płaski pomiędzy środkową oraz narożną kostkę jednej ścianki, i po demontażu jednej kostki można rozłożyć i ułożyć całość. Oczywiście trzeba pamiętać o ponownym zmontowaniu kostki.
trrolololo
trrolololo
@JesusChytrus
zamknij morde, bo jesteś nikim, zrobił sobie konto i na siłe chce zaistnieć na sadolu, żenada stary
najlepie go unikać, znudzi mu się komentowanie wszystkiego, żeby tylko go zauważyli, zresztą sam nie wiem po co to robię...
PS. mam koleżankę, która układa kostkę w 30-60sec, też blondyna ;D
zamknij morde, bo jesteś nikim, zrobił sobie konto i na siłe chce zaistnieć na sadolu, żenada stary
najlepie go unikać, znudzi mu się komentowanie wszystkiego, żeby tylko go zauważyli, zresztą sam nie wiem po co to robię...
PS. mam koleżankę, która układa kostkę w 30-60sec, też blondyna ;D

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie