👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wexors zastanów się nad swoim życiem zamiast takie rzeczy pisać
fail
fail

w jakis wiadomosciach nawet to pokazywali, gosc sie tlumaczyl, ze telefon mu wpadl pod siedzenie :p

marcindrut dzieki za podanie źródla, nikt by sie nie skapnal ze to akurat z tej strony...

Nikumarekko napisał/a:
marcindrut dzieki za podanie źródla, nikt by sie nie skapnal ze to akurat z tej strony...
oh rly ? dzięki, że uświadomiłeś to reszcie ciemnoty, bo sama by na to nie wpadła.

nawet jeżeli źródło jest oczywiste to należy je podawać żeby nie zostać posądzonym o plagiat.
Eeee tzn że bardzo ze mną źle, jeżeli nie znałem tej strony?
Nie jestem na czasie? Może dlatego, że ja nie z czerwonych, nie wiem =|
Nie jestem na czasie? Może dlatego, że ja nie z czerwonych, nie wiem =|

Cytat:
telefon mu wpadl pod siedzenie
Bo na pewno w takim autku nie ma zestawu głośnomówiącego bluetooth, zintegrowanego z systemem audio, jak chociażby w takim "gównianym" peugot 407

Ale robicie tragedie, kolo pojedzie do domu i weźmie inne równie zajebiste auto z garażu. Chyba bardziej od niego się spinacie że autko zniszczone.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie