Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Jak uruchomić auto jak złodziej?
konto usunięte • 2013-10-05, 18:28
Oto w jaki sposób uruchomić samochód jak złodziej?
Właśnie tak!
Jutro sobie przerobię tak kluczyk i tak nikt by nie ukradł Nissana Almery...

Post nie ma na celu dać instrukcji jak ukraść samochód.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-06, 11:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
piter210 2013-10-06, 11:35
Pącki napisał/a:

I co niby mógłbym tym mojego golfa odpalić? Kluczyk nie musi mieć jakiegoś konkretnego kształtu czy cuś? wystarczy pierwszy lepszy w kształcie tego na zdjęciu? Swoją drogą słyszałem jak stare motocykle patyczkiem od big milka odpalali

Ty się lepiej naucz maczetę ostrzyć jak jesteś z Krakowa a nie amerykańskie komentarze wstawiać
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 11:37 4
Pącki napisał/a:

golfa

I wszystko jasne
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 12:40 5
Pącki napisał/a:

I co niby mógłbym tym mojego golfa odpalić? Kluczyk nie musi mieć jakiegoś konkretnego kształtu czy cuś? wystarczy pierwszy lepszy w kształcie tego na zdjęciu? Swoją drogą słyszałem jak stare motocykle patyczkiem od big milka odpalali

Możesz tak odpalać tylko golfy i bmw, ale w danym momencie musi lecieć discopolo lub uliczne rapy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 12:54 6
Pącki napisał/a:

Typowy właściciel Golfa
Zgłoś
p-a-t 2013-10-06, 13:09 3
@up
no i niech mi ktoś teraz powie, że stereotypy o właścicielach golfów sa nieprawdziwe
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 13:41 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 14:05 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 14:07 3
@up Pącki
nie dość że ze wsi to jeszcze z Krakowa

sory, ale nienawidzę takiego stylu pisania, nie ma się czym chwalić że władowałeś 8 tyś zł, w remont starego Golfa. Za tą kasę można by kupić coś nowszego, lepszego. (np. Golfa IV)
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 14:10 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 14:17 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 14:29
@up najpierw zdaj prawo jazdy jak ci tata fundnie , wiedziałem, że jak się pochwale że zarabiam i zainwestowałem w coś własne pieniądze zaraz sfrustrowane prawiczki zaczną mnie hejtować
@edit
W piątki rozwoże pocztę a w weekendy gastro, widać, że nigdy nie pracowałeś, który pracodawca da 20 latkowi firmowy samochód? Od wtorku do czwartku są dzienne, więc czego zmierzasz? Ośmieszasz się tylko tym dennym hejtem, jak wyżej mówiłem zaczniesz zarabiać przyznasz mi rację

opusative napisał/a:

Powiadasz,że 5 litrów na 100 1.9 bierze w mieście hmy ciekawa teoria naprawdę.

O chipach oszukujących wtryski paliwa słyszałeś? A o hamowaniu silnikiem diesla odcinającym dopływ paliwa? Pewnie nie, bo golfa znasz tylko od "wiejskich dresiarzy"
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 14:32 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 14:40
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-06, 14:44
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem