Oto w jaki sposób uruchomić samochód jak złodziej?
Właśnie tak!
Jutro sobie przerobię tak kluczyk

i tak nikt by nie ukradł Nissana Almery...
Post nie ma na celu dać instrukcji jak ukraść samochód.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A immobiliser?
No chyba, że do jakiegoś przedpotopowego strupa... to się zgodzę...
konto usunięte
2013-10-05, 18:49
immobiliser to zależy od modelu. można wywiercić dziure w śrubokręcie i włożyć tam pestke. są też modele które mają pestke w tej części kluczyka która wchodzi do stacyjki
bardzo poręczne w kieszeni
konto usunięte
2013-10-05, 19:00
konto usunięte
2013-10-05, 19:00
I co niby mógłbym tym mojego golfa odpalić? Kluczyk nie musi mieć jakiegoś konkretnego kształtu czy cuś? wystarczy pierwszy lepszy w kształcie tego na zdjęciu? Swoją drogą słyszałem jak stare motocykle patyczkiem od big milka odpalali
Cytat:
I co niby mógłbym tym mojego golfa odpalić?
konto usunięte
2013-10-05, 20:02
No nie bo myślałem nad czymś głębszym niż tylko przerabianie własnego kluczyka, żeby poczuć się jak rasowy cygan. Przeliczyłem się
konto usunięte
2013-10-06, 6:34
konto usunięte
2013-10-06, 10:09
Up, zapomniales dodac, wlasnego samochodu.
Nie da się czytać tego co napisałeś, idź do szkoły na dodatkowe zajęcia bo nikt Cie nie zrozumie niedługo
zajebiste. Ciekawe czy mój klucz od piwnicy też tak potrafi.