Oto w jaki sposób uruchomić samochód jak złodziej?
Właśnie tak!
Jutro sobie przerobię tak kluczyk

i tak nikt by nie ukradł Nissana Almery...
Post nie ma na celu dać instrukcji jak ukraść samochód.
Dobry motyw piwko leci
podpis użytkownika
Raz sierpem raz młotem w czerwoną hołotę.
A immobiliser?
No chyba, że do jakiegoś przedpotopowego strupa... to się zgodzę...
Konto usunięte
2013-10-05, 18:49
immobiliser to zależy od modelu. można wywiercić dziure w śrubokręcie i włożyć tam pestke. są też modele które mają pestke w tej części kluczyka która wchodzi do stacyjki
bardzo poręczne w kieszeni
Konto usunięte
2013-10-05, 19:00
Śmiechłem w c🤬j xD
Konto usunięte
2013-10-05, 19:00
I co niby mógłbym tym mojego golfa odpalić? Kluczyk nie musi mieć jakiegoś konkretnego kształtu czy cuś? wystarczy pierwszy lepszy w kształcie tego na zdjęciu? Swoją drogą słyszałem jak stare motocykle patyczkiem od big milka odpalali
Cytat:
I co niby mógłbym tym mojego golfa odpalić?
Cytat:
I co niby mógłbym tym mojego golfa odpalić? Kluczyk nie musi mieć jakiegoś konkretnego kształtu czy cuś? wystarczy pierwszy lepszy w kształcie tego na zdjęciu?
Ty serio pomyślałeś, że koleś wziął pierwszy lepszy klucz i przez to że uciął go i przykleił do rączki od śrubokręta to może każde auto odpalić?
Rozp🤬alacie mnie ludzie...
Konto usunięte
2013-10-05, 20:02
No nie bo myślałem nad czymś głębszym niż tylko przerabianie własnego kluczyka, żeby poczuć się jak rasowy cygan. Przeliczyłem się
w moim lt'ku z 89 ego możesz j🤬 do woli nawet kilofem, bo bez" zwarcia"(gwoździem) na rozruszniku nie zaskoczy
podpis użytkownika
plotę bzdury
*sypki drift po blacie*
Konto usunięte
2013-10-06, 6:34
Spoko poradnik.
Podsumowując, należy wziąć fabryczny pasujący klucz. Up🤬lić go na pół. Przykleić do uprzednio rozj🤬ego śrubokręta i ot mamy możliwość włamania się a następnie podj🤬ia samochodu.
Konto usunięte
2013-10-06, 10:09
Up, zapomniales dodac, wlasnego samochodu.
Nie da się czytać tego co napisałeś, idź do szkoły na dodatkowe zajęcia bo nikt Cie nie zrozumie niedługo
zajebiste. Ciekawe czy mój klucz od piwnicy też tak potrafi.