👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Otumanił dymem, ul do wiadra a pszczoły same tam polecą. Co w tym dziwnego?

Tak można robić z pszczołami bo mój dziadek, babcia, stryjek chodzili bez koszulki do pszczół!

@Belmondos to raczej ty w dupie byłeś i gówno widziałeś, z naszymi pszczołami też da się tak pracować bez żadnych problemów. Jeżeli masz do czynienia z jakimiś agresywnymi kundlami to nie generalizuj tego na wszystkie pszczoły. Poza tym "nasza" europejska pszczoła praktycznie nie istnieje.
Mój dziadek wciąż ma ok 15 uli i pomiędzy ulami można chodzić bez problemu zazwyczaj. Sprawa ma się inaczej jeśli pszczoły się wyroiły, wtedy tylko uciekać.

Nutzz napisał/a:
Tak można robić z pszczołami bo mój dziadek, babcia, stryjek chodzili bez koszulki do pszczół!
Babcia bez koszulki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie