Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
l................n 2011-04-27, 23:47
Ja to bym napisal tak
1. Jak uszczesliwic kobiete?
Jednym slowem musisz byc... zajebisty.
Zgłoś
Fakerę 2011-04-28, 8:58
Jak uszczęśliwić mężczyzne??

-Piwo między cycki

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
Krzysztov 2011-04-28, 10:12 3
Zgłoś
aaduch 2011-04-28, 15:34
Oj tam, oj tam, gadacie. Wcale nie jest tak źle. To wy myślicie, że jesteśmy nienormalne i stawiacie (sami sobie!) tak wysoko poprzeczkę. Oczywiście nie mówię tego w imieniu wszystkich kobiet, ale moim i co najmniej parędziesięciu, które bliżej znam

podpis użytkownika

"Nie jestem buntownikiem, choć niewiele mi się tu podoba."
Zgłoś
B................c 2011-04-29, 1:46 13
ja juz wole isc na k🤬y 100 zł i zero stresu i nawet nie musze pamietac jak ma na imie
Zgłoś
B................3 2011-04-29, 8:00 3
@BylemSieWysrac
Wiadomo kto korzysta z dz🤬k. Normalny, czysty facet nie wetknął by swojego wacka do takiego syfu, ale Tobie widać to nie przeszkadza...
Zgłoś
K................v 2011-04-29, 13:25 2
Ja znam w takiej wersji:

Jak uszczęśliwić faceta?
Jeśli nie ma erekcji podaj mu piwo/kanapkę.
Zgłoś
Tomor666 2011-04-29, 13:26
hmm... Z całą przyjemnością mogę oznajmić iż spełniam ok połowy tych kryteriów....no to jak...któraś zainteresowana?
Zgłoś
marna 2011-04-29, 13:35
jakoś ten jeden argument, co do uszczęśliwienia mężczyzny, nie przemawia do mnie.. myślę, że bardziej trza by się jednak postarać

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
owcool 2011-04-29, 14:31
No cały Ja
Zgłoś
~tip.top 2011-04-29, 14:35 2
Cytat:

Jak uszczęśliwić kobietę ?

odpowiedź jest identyczna jak w pytaniu "kiedy kobieta ma orgazm?":

a kogo to k🤬a obchodzi

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
w................a 2011-04-29, 14:41 2
To ma pokazywać prymitywizm "mężczyzn" którzy siedzą na necie, i do szczęścia potrzebują tylko cycków. Dojrzały mężczyzna potrzebuje czegoś więcej niż cycki i piwo. Prymitywne
Zgłoś
Ratilt 2011-04-29, 18:24 2
Basika063 napisał/a:

@BylemSieWysrac
Wiadomo kto korzysta z dz🤬k. Normalny, czysty facet nie wetknął by swojego wacka do takiego syfu, ale Tobie widać to nie przeszkadza...

Ktoś tu zazdrości że jakaś kobieta robi to co lubi i jeszcze dostaje za to sporą kasę?
Dawno już skończyły się czasy takich prostytutek jakie je widzisz. Ba, niektóre są nawet lepiej zadbane niż spora część moich 'zwyczajnych' koleżanek. A i cycki mają większe.
Bądźmy szczerzy, nienawidzisz ich tylko dla tego że są inne, że znalazły sobie inny, niż twój wymarzony, sposób na życie. I świetnie im w tym idzie

@up
Dojrzały mężczyzna sam sobie potrafi odpowiedzieć czego mu potrzeba i żaden Władek z Opola nie musi mu wciskać swojej "jedynej słusznej drogi życia" ani mówić, czego powinien oczekiwać od kobiety.

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
vanditte 2011-04-30, 13:17 1
komentarz mojej kobiety na to:

-jak tak bardzo Wam się nie podoba, to zostańcie gejami

i pozamiatała :|

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie