rozumiem, ze jak zamontuje sobie projektor na łbie to Wiedźmin 2 będzie mi lepiej działał na notku?

petru23 napisał/a:
rozumiem, ze jak zamontuje sobie projektor na łbie to Wiedźmin 2 będzie mi lepiej działał na notku?

No i się granatów dymnych nie rzuca
Lepiej działał nie będzie, ale projektor stłumi bębenkowy odgłos i echo, za każdym razem jak ktoś Cię p🤬lnie w łeb.

petru23 napisał/a:
Lepiej działał nie będzie, ale projektor stłumi bębenkowy odgłos i echo, za każdym razem jak ktoś Cię p🤬lnie w łeb.
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
nie wierzę, że zrozumiałem przekaz... a dzieje się tak dlatego, że zmniejsza się dystans generowania grafiki 3D.
Maderfakermen napisał/a:
nie wierzę, że zrozumiałem przekaz... a dzieje się tak dlatego, że zmniejsza się dystans generowania grafiki 3D.
Tylko co ma rozumienie przekazu do dystansu generowania grafiki?

podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi

ja zawsze wyłączam cienie i wyłączam filtrowanie albo je zmieniam
ale zazwyczaj nie ma takiej potrzeby

ale zazwyczaj nie ma takiej potrzeby

o.O ja normalnie w CSa jak gram to mam 299 fps bo więcej chyba się nie da w CSie o.O W innych grach podobnie, ponad 200 fps. Tylko wk🤬ia mnie, bo komp mi się przegrzewa

podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
@rockface123
Filtrowanie AN ustawione nawet na x16 powoduje niewielki spadek wydajności. Ale ustaw najwyższy AA...(wygładzanie krawędzi).
Filtrowanie AN ustawione nawet na x16 powoduje niewielki spadek wydajności. Ale ustaw najwyższy AA...(wygładzanie krawędzi).
@Black Snake
Rodzice kompa kupili, a nie wiesz jak w cs'ie ograniczac/odblokowac fps'y ?
Esz.
Wracajac do tematu - AN x16 praktycznie nic nie zjada fps'ow, najbardziej oczywiscie uciazliwe jest AA oraz cienie - na szczescie jest fxaa
Rodzice kompa kupili, a nie wiesz jak w cs'ie ograniczac/odblokowac fps'y ?
Esz.
Wracajac do tematu - AN x16 praktycznie nic nie zjada fps'ow, najbardziej oczywiscie uciazliwe jest AA oraz cienie - na szczescie jest fxaa

@up
FXAA przy SSAO to pikus...
SSAO - buster kazdego dobrego PC'ta
FXAA przy SSAO to pikus...
SSAO - buster kazdego dobrego PC'ta