👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kuzyn chwile pracował w firmie kurierskiej i mówił, że te paczki są tak samo pakowane na pake.......
Jestem fascynatem Mature, jak się ta stara nad paczką pochyliła i wypięła ten chudy i pewnie pożółkły i pomarszczony tyłek to zawyłem jak wilk.
Prawie na żywo
A tak poza tym, jeśli paczka jest dobrze i starannie zapakowana oraz zabezpieczona przed właśnie takimi akcjami to nic się jej nie powinno stać.

A tak poza tym, jeśli paczka jest dobrze i starannie zapakowana oraz zabezpieczona przed właśnie takimi akcjami to nic się jej nie powinno stać.
Oj tam, oj tam... Ja wysłałem paczkę z warszawskiej Pragi na Bemowo. W linii prostej - jakieś 15km. Odnalazła się po sześciu tygodniach w Koluszkach.
Bo paczkę dla kuriera trzeba ZAPAKOWAĆ - przecież nie musi nią rzucać, np w skutek gw🤬townego hamowania może zostać przygnieciona przez inną, większą paczkę. Pracowałem tak trochę, i jeżeli miałbym wysyłać coś kruchego, to bym użył 10m2 folii pęcherzykowej.

Ja jakoś nigdy nie dostałem uszkodzonej paczki czy zawartości od któregokolwiek kuriera. Czy kurier czasem nie musi wziąć podpisu odebrania paczki? Przecież ona może zadzwonić do biura i powiedzieć, że nie dostała zamówienia, wtedy kurier ma lipę, czy się mylę?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie