Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
x................x 2013-12-24, 9:37 7
Za chwilę trafi tutaj klika komentarzy hejtujących takich kurierów
z zaraz po nich odezwie się wielki obrońca Kurierskich biednych duszyczek który będzie płakał jak oni biedaczki to się nie napracują i jak to mają przechlapane... A ta szczerze? mam to totalnie w du*pie jak bardzo mają przechlapane jak dla mnie może im i pot z jajek kapać byle by paczka za którą zapłaciłem była dostarczona z gonością a nie rzucana przez płot na kilka metrów, takiego sku*wysyna powinno się zaraz zwolnić i przed świętami na bruk z dyscyplinarką leniwy pajac...
Zgłoś
Imm420 2013-12-24, 9:44
A w środku PS4 hahah

podpis użytkownika

Religia śmierdzi.
Zgłoś
quark 2013-12-24, 9:57 1
Kuzyn chwile pracował w firmie kurierskiej i mówił, że te paczki są tak samo pakowane na pake.......
Zgłoś
Bazyliszek 2013-12-24, 10:02 1
Jestem fascynatem Mature, jak się ta stara nad paczką pochyliła i wypięła ten chudy i pewnie pożółkły i pomarszczony tyłek to zawyłem jak wilk.
Zgłoś
~Vuko 2013-12-24, 10:37 8
quark napisał/a:

Kuzyn chwile pracował w firmie kurierskiej i mówił, że te paczki są tak samo pakowane na pake.......

Zależy od firmy, pracowałem w DHLu przez 2 miesiące i jak ktoś rzucił paczką to został tak zj🤬y przez koordynatorów że kolejne paczki które przewinęły się przez jego ręce były mokre od jego łez

Jedynie kiedy się mogą uszkodzić to przy transporcie liniowym (między większymi oddziałami np. Gdańsk - Kraków) gdzie są ładowane w koszach lub luzem na naczepy, a przy ich rozładunku niestety czasem jakaś się obsunie lub spadnie bo np. warszawiacy ładują je jak pok🤬ieni jedna na drugiej bez ładu i składu.

Paczkami nikt nie rzuca, nawet kurierzy. Na hali i wokół niej jest monitoring + klienci zgłaszają paczki uszkodzone, więc łatwo jest dość kto up🤬lił paczkę co już jest podstawą do uj🤬ia mu dodatku z pensji.
Zgłoś
Sova30 2013-12-24, 11:03 1
Prawie na żywo

A tak poza tym, jeśli paczka jest dobrze i starannie zapakowana oraz zabezpieczona przed właśnie takimi akcjami to nic się jej nie powinno stać.
Zgłoś
saves 2013-12-24, 12:15 2
Oj tam, oj tam... Ja wysłałem paczkę z warszawskiej Pragi na Bemowo. W linii prostej - jakieś 15km. Odnalazła się po sześciu tygodniach w Koluszkach.
Zgłoś
tekkit 2013-12-24, 20:23
No i po moczce w dupe jeża !!! :///
Zgłoś
Darthu 2013-12-26, 14:14 2
Pracowałem w DHL'u i UPS'ie jako magazynier i kierowca. Mogę śmiało potwierdzić to co napisał ~Vuko. Spróbuj tylko lekko rzucić paczką a pojadą tobie po premii lub od razu wyp🤬olą na zbity pysk. Co do paczek, to jeśli jest zapakowana na amen to i taka wywrotka nic jej nie zrobi ;D

podpis użytkownika

Nigdy nie odpisuje. Jeśli odpiszę, to albo z litości albo mnie wk🤬iłeś.
Zgłoś
-Olej- 2013-12-26, 14:23 1
Bo paczkę dla kuriera trzeba ZAPAKOWAĆ - przecież nie musi nią rzucać, np w skutek gw🤬townego hamowania może zostać przygnieciona przez inną, większą paczkę. Pracowałem tak trochę, i jeżeli miałbym wysyłać coś kruchego, to bym użył 10m2 folii pęcherzykowej.
Zgłoś
m................0 2013-12-26, 14:58
Zgadzam się, praca to praca, BongMan najlepiej wie, że trzeba zap🤬lać zawsze, wszędzie i na każdym stanowisku.

Chciałbym aby temu kurierowi turas spuścił się do kebaba a starą przer🤬ał cygan handlujący dywanami.
Zgłoś
L................R 2013-12-26, 14:59
Pewnie jakiś z UPS
Zgłoś
M................k 2013-12-26, 16:27 2
Ja jakoś nigdy nie dostałem uszkodzonej paczki czy zawartości od któregokolwiek kuriera. Czy kurier czasem nie musi wziąć podpisu odebrania paczki? Przecież ona może zadzwonić do biura i powiedzieć, że nie dostała zamówienia, wtedy kurier ma lipę, czy się mylę?
Zgłoś
tranzystor 2013-12-26, 16:33
xXMolochXx napisał/a:

Za chwilę trafi tutaj klika komentarzy hejtujących takich kurierów

z zaraz po nich odezwie się wielki obrońca Kurierskich biednych duszyczek który będzie płakał

No i odezwie się BongMan, który pracował na pewno jako kurier, albo prowadził firmę kurierską.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie