Jak widzisz dziurę, włączasz kamerkę i czekasz - to proste.
Ale jak już ktoś tam wpada, to nagrywasz dalej, a nie wyłączasz - to już k🤬a za trudne było.
Ale jak już ktoś tam wpada, to nagrywasz dalej, a nie wyłączasz - to już k🤬a za trudne było.
poligon6 napisał/a:
Biodro złamane nie wyliże się juz do smierci.
Nom nie ma szansy że w biodrze coś nie strzeliło. Widać że prawa noga się zblokowała w kolanie.
Gdyby nagrywajacy nie byl c🤬jem to ostrzeglby tego dziadka przed rozj🤬iem sie. No ale lepiej miec materiał do internetów a drugiego człowieka skazać na cierpienie. Na dodatek w tym przypadku dziadka ktory i tak ledwo chodzi.
Murzynski w dupe tym ktorzy mają ubaw kosztem drugiego.
Wiem wiem sadistic i czarny humor. Ale mam prawo napisac co mysle o takich durniach.
Murzynski w dupe tym ktorzy mają ubaw kosztem drugiego.
Wiem wiem sadistic i czarny humor. Ale mam prawo napisac co mysle o takich durniach.
W tym wieku byle wywrotka kończy się złamaniem, regeneracja jest zerowa. Ktoś kto jeszcze jakoś funkcjonuje [a zasada jest taka, że dopóki chodzą, załatwiają swoje sprawy to ich mózg pracuje], za chwilę trafi do szpitala i będzie leżał i leżał i leżał i się zapadnie w sobie. Dodatkowo spora ilość medów wyjałowi mózg, regeneracja potem jest jak pisałem znikoma i albo będzie warzywko na 1-2 lata życia albo śmierć w szpitalu.
Mam nadzieję, ze nagrywający jest dumny, że ma taki k🤬a materiał, który zebrał trochę lajków. Mam nadzieję, że kiedyś on sam będzie w takiej sytuacji i ktoś będzie wolał nagrać śmieszny materiał kosztem tego, że c🤬j sobie głupi ryj rozwali.
Mam nadzieję, ze nagrywający jest dumny, że ma taki k🤬a materiał, który zebrał trochę lajków. Mam nadzieję, że kiedyś on sam będzie w takiej sytuacji i ktoś będzie wolał nagrać śmieszny materiał kosztem tego, że c🤬j sobie głupi ryj rozwali.