👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dziękuję. Już dawno nie widziałem tak sadystycznego filmiku.
Jakiś złamas nie daje spać innym ludziom, a drugi złamas chichrający i kryjący się za firanką próbuje to filmować....
Jakiś złamas nie daje spać innym ludziom, a drugi złamas chichrający i kryjący się za firanką próbuje to filmować....

Scorpio_SIC, znalazł nie znalazł, było, nie było. Tagujcie odpowiednio tematy, a będzie wszystko jasne i przejrzyste.

Ja nie wiem macie problem nie podoba wam się film to go nie komentujcie i już. jak się podoba to można pisać a nie robić kłótnie z byle gówna.

Filmik byłby średni, gdyby nie fakt, że po serii fajerwerków, wyskakują do gościa, czego drze ryja, jak ludzie chcą spać xD
No i jak kończył tę kwestię to brzmiał trochę jak Pazura.
No i jak kończył tę kwestię to brzmiał trochę jak Pazura.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie