Najlepiej to się zjarać i obejrzeć jakiś dokument przyrodniczy. Podkładzik wymiata !
I teraz Polscy internauci powinni się zesrac bo to znecanie nad zwierzetami jest k🤬a .
podpis użytkownika
Nie jestem Faszystą ani p🤬lonym Rasistą "NAS"
c🤬j wazka. pająki ładnie wp🤬lają. wprowadzają własne soki trawienne do ciała ofiary, powodując jej rozkład od środka, po czym wypijają tak przygotowany koktajl.

jest mi ciezko skupic sie na owadzie gdy widze tak okropne paznokcie !!!!
FUJ koszmar
FUJ koszmar
I za to lubię sadistica. Gdzie indziej można najpierw zobaczyć film z babą z k🤬sem, a zaraz potem jak wp🤬la ważka?
podpis użytkownika
Metal up your ass!!!
damian12091988 napisał/a:
A ja tak poluje:
Obrazek
![]()
Też mam taką łapkę na muchy. Fajna sprawa. Brat ostatnio sprawdzał, czy faktycznie jest na prąd. Przez kilka minut nie miał czucia w placach

No k🤬a mac, ewidentnie widać że jeść nie chce a oni wciskają jej te mrówki i wp🤬la je dla świętego spokoju.
W ogóle owady w powiększeniu są spoko, szkoda że tak niewiele osób się nimi interesuje
podpis użytkownika
Bo lubię!
Sadistic jest portalem, który na co dzień uczy nas, bawi.. Ale przede wszystkich UCZY! Można się dowiedzieć o tajemnych miejscach, morderstwach sprzed lat, wojnach, tajemnicach.. Nie odstając od tradycji strony - wygląd, funkcje i to, jak gniją narządy, niekoniecznie ludzkie, po poważnej chorobie, bądź przestrzeleniu/wybuchu. Lecz oczywiście zawsze, w ramach odpoczynku, można zobaczyć, jak wp🤬la ważka, jasne.