Stuknięcia i puknięcia w DTM to normalka. Te auta nie są tak delikatne jak bolidy F1 i kierowcy często pomagają sobie w wyprzedzaniu w ten sposób. Timo Scheider za jednym zamachem poradził sobie z blokującymi go Mercedesami
RAUS!!!!
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.
G................k
2015-08-04, 22:14
I to jest k🤬a sport motorowy a nie F1. Od F1 ciekawsza jest nawet piłka nożna...
Poezja, normalnie szczena mi opadła !
A to przebiegły sk🤬ysynek
Warto dodać, że Timo Scheider został później zdyskwalifikowany.
Czemu na mają logo poczty na rejestracji?
p................3
2015-08-05, 4:10
@up, bo w niemcowni poczta zap🤬la
S................n
2015-08-05, 6:22
W F1 dostałby za to kary i c🤬j wie co jeszcze.
Lepsze F1 od Nasscar gdzie większość torów ma kształt owali ale i tak nic nie pobije nudy z oglądania baseballu.
d................o
2015-08-05, 8:39
Guizik
Jeśli ja nie znam i nie rozumiem np. fizyki kwantowej, to nie opowiadam w około, że jest głupia i bee. W tym sezonie F1 może nie jest bardzo porywająca, ale to wspaniały sport. Jednemu sie podoba blondynka, drugiemu szatynka.

Aha.. jeśli uważacie, że takie zagranie wypchnięciem jest zajebiste i fajne, to jestem ciekaw Waszej reakcji, gdyby to Was wypchnięto poza tor...
noir
2015-08-05, 10:13
F1 to karykatura wyscigow. Sport w ktorym rzadza przepisy i ograniczenia a nie normalna rywalizwcja. Nawet kierowcy o tym gadają. Dtm, wtcc, wyścigi długodystansowe i wiele innych sie oglada z oczami jak 5 zl bo sa emocje ktorych brak w f1. Wezystkie serie wyscigowe oczywiscie mają jakies wady. Tylko f1 ma je wszystkie
podpis użytkownika
albo bokiem, albo wcale!
G................k
2015-08-05, 11:39
@danilo Co to za "z dupy" porównanie. Nie muszę być ekspertem od F1, żeby włączyć TV/stream i stwierdzić, że tam się k🤬a totalnie nic nie dzieje. F1 było jeszcze w miarę ekscytujące na początku XXI w. ale obecnie? P🤬dylion regulacji, emocje jak na szachach (najwięcej wyprzedzań to chyba na pitstopach) a za pare lat każą opracować dwucylindrowe silniki 0.6l bo te potwory 1.6 są za mało ekologiczne.
PS. Jeśli chodzi o wypchnięcie za tor to takie jest życie. Oni byli c🤬jami, że go blokowali i on się wycwanił i ich zepchnął (w dodatku lekkim puknięciem dwóch na raz) W F1 od razu była by kara za blokowanie wyprzedzania i koniec emocji a sami kierowcy pewnie byliby obrażeni na siebie do końca sezonu. Oni zaczynają przypominać piłkarzy.
dostał takie polecenie od dr Ulricha (szef audi sport), zdyskwalifikowany po wyścigu. Później się tłumaczył, że nie wiedział, że radio włączone itd. ale c🤬j to dało.
Byłem na wyścigach DTM jakieś 2 miechy temu jak odbywały się w Hockenheimring (jakies 12km od mieszkania) Zajebista sprawa! W pierwszym rzędzie nie idzie wysiedzieć bez nauszników, tego wycia nie odzwierciedlą żadne głośniki czy słuchawki.
danilo napisał/a:
Guizik
Aha.. jeśli uważacie, że takie zagranie wypchnięciem jest zajebiste i fajne, to jestem ciekaw Waszej reakcji, gdyby to Was wypchnięto poza tor...
Odrobinę go wk🤬iali blokowaniem, nie uważasz że to było dość asertywne zachowanie ?
Złamał przepisy, ale zachował sie asertywnie i pokazał nie nie jest osobą której można śmiać się w twarz.