Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jak wygląda tonięcie
S................5 • 2014-08-08, 13:37
He he każdy lubi się popluskać w mazurskich jeziorach i zostawiać syf (tyczy się ludzi ze "stolycy" ) słońce, piwko, gryl czego chcieć więcej. Jedynym złym pomysłem jest wp🤬lanie się jeziora naj🤬y w upał bo wszyscy wiemy jak może się to skończyć. Więc tutaj przestroga dla tych co lubią po pijaku udawać Otylię Jędrzejczak

Nie było bo świeżo zaj🤬em
Zgłoś
wytrzeszcz5 2014-08-08, 13:45 5
można z wyobraźnią?
można!

podpis użytkownika

Podoba się to co robię ? sypnij groszem

Dogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697
Zgłoś
A................5 2014-08-08, 13:54 20
Zaj🤬e z policji Hahaha
Zgłoś
Jason-X 2014-08-08, 13:56 92
zawsze jest czas żeby sobie pomyśleć "- k🤬a utopiłem się - ale faza XD "
Zgłoś
SsijMiKij 2014-08-08, 13:57 18
to ze ktos zostawia syf nie znaczy ze jest ze stolicy, oznacza to brak wychowania, ale co tam taki sloik jak Ty moze wiedziec
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2014-08-08, 14:03 2
Stracił wszystkie siły na płynięcie w miejscu

podpis użytkownika

Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Zgłoś
cys23 2014-08-08, 14:09 8
hehehe głupi c🤬j
Zgłoś
nowynick 2014-08-08, 14:10 22
SADOMASO95 napisał/a:

He he każdy lubi się popluskać w mazurskich jeziorach i zostawiać syf (tyczy się ludzi ze "stolycy" )

Narzekajcie k🤬a dalej, nie przyjedzie Wafka, nie przyjadą Niemce i zdechniecie z głodu na tym zadupiu...

Akurat najwięcej syfu kolego to sami robicie, za to uwielbiacie zwalać na "stonkę" z Wafki, nie wspomnę Waszych o wnykach w lasach, połowach ryb granatem/petardą, wiecznym schlaniu, no i moglibyście zacząć wyraźniej mówić, bo te "ssyssessysse" to ledwo zrozumieć można...
Zgłoś
T................m 2014-08-08, 14:13 7
Ja tam lubię się naj🤬 nad wodą. Pływał całkiem nieźle i nie boję się wody. Jednak jak już wspomniałem o alkoholu, zawsze czuję po nim respekt do wody i nigdy po nim nie pływam chyba, ze w pontonie Najbardziej rozp🤬alają mnie Ci, którzy na trzeźwo nogi nie zamoczą bo się boją a jak się najebią to k🤬a jedzrzejczaki same.
Zgłoś
e................m 2014-08-08, 14:19 1
jest na hardzie dobry materiał krecony przez gościa który coś pop🤬lił z zanurzeniem i wiedząc że już nie wypłynie kręcił do końca swoją przygodę.
Zgłoś
eru3 2014-08-08, 15:10 4
Rollins daj namiary na ten film proszę.

podpis użytkownika

dadada
Zgłoś