Całe mnóstwo osób krytykuje wczorajszy Marsz Niepodległości organizowany przez Ruch Narodowy. Bo burdy, bo zniszczenia, bo biało - czerwone flagi i śpiewanie polskiego hymnu miast "Ody do radości"...
Ten Marsz taki zły być jednak nie może, skoro w ostatni dzień długiego weekendu tak wielu młodych ludzi postanowiło przejść się wyznaczoną trasą.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2014-11-12, 22:48 ]
Ten temat zostaje TEMATEM ZBIORCZYM na POZYTYWNĄ stronę MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI.
Do niego będą scalane wszelkie pozytywne relacje, fotorelacje z Marszu Niepodległości.
Jeżeli ktoś ma ochotę wypowiadać się na temat burd i zamieszek to jest od tego ten temat sadol.pl/11-listopada-tradycyjnie-burda-vt326435.htm
Proszę nie mieszać tych dwóch wątków
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-11-12, 22:50
prawie 40 min patrzeć jak ludzie idą sobie spokojnie... omg
konto usunięte
2014-11-12, 23:02
Święto niepodległości, najbardziej radosne święto narodowe... a ludzie idą jak na ścięcie. Zamiast koncertów, fajerwerków, imprez, zabaw i tańców... ludzie idą jak na ścięcie. Mam wrażenie, że Ci ludzie nie wiedzą w ogóle po co wyszli z domu i o co tu chodzi, a patriotyzm myli im się z patosem.
konto usunięte
2014-11-12, 23:14
Odnośnie komentarzy:
1) na pewno idący nie mają pojęcia, co to było za święto i na pamiątkę czego zostało ono ustanowione; biało - czerwone chorągiewki są modne w tym sezonie, więc stąd ich tam tyle
2) w Polsce policja może zatrzymać każdego na 48h, takie jest prawo; liczy się liczba wyroków skazujących, a nie zatrzymań (to tak jakby uznawać każdy strzał na bramkę za gola)
3) burdy miały miejsce poza trasą i obrębem Marszu (polecam sobie sprawdzić, gdzie jest rondo Waszyngtona a gdzie zejście na błonia)
konto usunięte
2014-11-13, 0:07
konto usunięte
2014-11-13, 1:40
Po co drążyć ten temat wszyscy wiemy jak było naprawdę jak zwykle narodowcy się nie popisali
A jak nie krytykować, skoro nikt tęczy nie spalił?
Powinni to bydło pozamykać i tyle. Oglądałem kawałek relacji zarówno w telewizji i internecie. Kilkakrotnie zbezczeszczono hymn narodowy. Zresztą ciągle śpiewali jedną zwrotkę. Tacy patrioci a hymnu nie znają.
konto usunięte
2014-11-13, 12:15
gaijin, jaka niepodległość, takie święto, tyle w temacie. Do kwestii burd i zamieszek też to z resztą można odnieść.
Do 12 temat był w poczekalni, gimbaza wróciła ze szkoły i nagle główna